ІKEA після скарг закликає припинити використання посуду HEROISK та TALRIKA
Категорія
Світ
Дата публікації

ІKEA після скарг закликає припинити використання посуду HEROISK та TALRIKA

ІKEA після скарг закликає припинити використання посуду HEROISK та TALRIKA
Джерело:  online.ua

Найбільша в світі компанія товарів для дому IKEA закликає покупців повернути миски, тарілки і чашки серій HEROISK і TALRIKA після скарг на тріщини та можливий ризик опіків. Окрім того, наголошується, що посуд цих серій взагалі вирішили вилучити з асортименту.

Джерело: Facebook IKEA

Чому IKEA просить повернути посуд HEROISK і TALRIKA

"ІKEA закликає покупців припинити використання мисок, тарілок і чашок HEROISK та TALRIKA й повернути їх до IKEA для повного відшкодування вартості. Безпека є головним пріоритетом для IKEA. Тому ми вживаємо запобіжних заходів та вилучаємо з нашого асортименту тарілки, миски та чашки HEROISK й TALRIKA, адже є ризики того, що вони можуть тріснути та потенційно спричинити опіки у разі наявності у них гарячого вмісту", - наголошує пресслужба компанії.

За словами представників ІКЕА, попри те, що всі їхні товари є перевіреними та відповідають чинним стандартам та законодавству, почали надходити скарги на те, що згадані вище товари часто тріскаються. Після цих звернень компанія вирішила не гаяти часу й попередити людей про небезпеку та можливі незручності.

"Покупці можуть повернути ці товари HEROISK й TALRIKA в магазин IKEA для отримання повного відшкодування їх вартості. Підтвердження здійснення покупки (чек) не потрібне. ІКЕА перепрошує за незручності, спричинені вилученням цих товарів з асортименту", - йдеться в офіційному зверненні компанії.

Що потрібно знати про IKEA

IKEA — це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, яка розробляє і реалізує швидко-збірні меблі, кухонну техніку й аксесуари для дому.

Її штаб-квартира знаходиться в Нідерландах. Останні 12 років вона вважається найбільшим у світі меблевим продавцем. IKEA була заснована у Швеції в 1943 році 17-річним Інґваром Кампрадом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?