Ілон Маск поділився списком дивних професій майбутнього
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск поділився списком дивних професій майбутнього

Ілон Маск поділився списком дивних професій майбутнього
Джерело:  online.ua

Ілон Маск поділився прогнозом назв дивних професій майбутнього. Серед них «пожирач гравітації», «квантовий мисливець», «глюк-мрійник» та «різник бозонів».

Джерело: The Economic Times

Маск показав список професій майбутнього

Власник Twitter опублікував зображення під назвою «Вакансії майбутнього» з іменами та візуальним описом шести різних посад.

Як завжди, твіт Маска викликав багато відгуків користувачів.

Не можу дочекатися, щоб побачити, які ще круті назви приготує майбутнє, — написав один користувач.

Інший користувач запитав: «Чи залишаться робочі місця у 2025 році?».

Інший відповів: «Я вважаю, що неважко сказати, що завдання з програмного забезпечення будуть першими. Багато серверних програм — це в основному однакові компоненти, розташовані по-різному. Я буду здивований, якщо штучний інтелект не виконає тут важку роботу протягом 2 років».

Штучний інтелект візьме на себе всі роботи, — сказав інший.

Ці користувачі могли мати на увазі скорочення робочих місць у Twitter після того, як компанію очолив Ілон Маск, або побоювання, що інструменти ШІ зроблять багато робочих місць зайвими.

Ілон Маск був співзасновником OpenAI

Разом із Семом Альтманом Маск був одним із співзасновників OpenAI, творця ChatGPT .

Проте мільярдер покинув раду директорів стартапу в 2018 році, щоб уникнути конфлікту інтересів між роботою OpenAI і дослідженнями штучного інтелекту, які проводить його компанія Telsa Inc.

Маск висловив занепокоєння щодо майбутнього штучного інтелекту та виступив за регулюючий орган, який би гарантував, що розробка технології служить суспільним інтересам.

Це досить небезпечна технологія. Боюся, я зробив деякі речі, щоб її прискорити. Tesla робить хороші речі в області ШІ, я не знаю, це мене напружує, я не знаю, що ще про це сказати, — сказав він наприкінці заходу Tesla Inc «День інвестора» на початку березня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?