Ілон Маск прокоментував можливість існування позаземного життя
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск прокоментував можливість існування позаземного життя

Ілон Маск прокоментував можливість існування позаземного життя
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий винахідник та мільярдер, глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск у ході марафону "Нове знання" відверто відповів, чи вірить у існування позаземного життя у тому чи іншому вигляді.

Джерело: 24 канал

Як Маск коментує можливість існування позаземного життя

Ілон Макс звернув увагу на те, що пошуком ознак життя за межами нашої планети займаються різні космічні апарати. Ні для кого не секрет, що така задача стоїть перед марсоходом Perseverance, який працює зараз на Червоній планеті.

"Наскільки ми знаємо, ми єдине життя, яке існує. Може бути, що є й інше, але ми поки не бачили його ознак", - наголосив глава компанії SpaceX .

Маск розповів про антиматерію та подорож в далекий космос

Не зміг винахідник також оминути тему досліджень далекого космосу. Як стверджує Ілон Маск, для польотів за межі Сонячної системи потрібно розглянути можливість використання антиматерії.

За словами бізнесмена, найближча до нас зоряна система перебуває на відстані чотирьох світлових років.

"Її потрібно по-іншому досліджувати. І найефективніший спосіб це зробити - використання антиматерії, а також колапс матерій. Це допоможе нам вибратися за межі Сонячної системи", - переконаний Ілон Маск.

Окрім того, під ча заходу Маск також звернув увагу на те, що людству слід розвивати взаємодію зі штучним інтелектом, щоб "розширювати межі свідомості".

Також нещодавно Ілон Маск озвучив думку, що оголошена NASA амбітна ціль висадити людину на Місяць у 2024 році цілком здійсненна. Проте, за його словами, названі терміни вкрай оптимістичні.

"Я думаю, що це станеться. Я вважаю, що 2024 рік здається цілком імовірним", – заявив американський винахідник під час прес-конференції після успішного запуску місії SpaceX Crew-2.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?