Ілон Маск влаштовує гелловінську вечірку в замку Дракули в Румунії
Категорія
Культура
Дата публікації

Ілон Маск влаштовує гелловінську вечірку в замку Дракули в Румунії

Ілон Маск влаштовує гелловінську вечірку в замку Дракули в Румунії
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та бізнесмен Ілон Маск орендував замок Бран у Румунії, відомий як замок графа Дракули - мільярдер має намір влаштувати вечірку за участі голлівудських знаменитостей на честь Гелловіну.

Джерело:  PRO TV

Маск проведе гелловінську вечірку в "замку Дракули" в Румунії

Як вдалося дізнатися місцевим журналістам, участь у вечірці в замку Дракули підтвердили засновник PayPal та інвестор Пітер Тіль, співзасновник Google Сергій Брін, а також акторки Анджеліна Джолі та Джулія Сендстром.

Остання, до слоава, уже опублікувала в соціальних мережах декілька дописів, які підтверджують те, що вона прибула до Румунії.

Замок графа Дракули (фото - BRAN CASTLE TACKETS)

Домовленість про оренду замку Бран передбачає, що на його території висадяться кілька приватних гелікоптерів. У самому замку мають розміститися кілька сотень гостей для "приватної вечірки", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що жоден із учасників вечірки офіційно не підтверджував інформацію про святкування Гелловіну в "замку Дракули".

Що важливо розуміти, місце є популярним серед туристів, де їм цілодобово пропонують тематичні тури.

Замок Бран є однією з головних пам'яток Румунії. Свою неофіційну назву він отримав через те, що реальний прототип Дракули, князь Влад ІІІ Цепеш, часто зупинявся в замку в XV столітті, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?