Ілон Маск заінтригував світ новою теорією про Dogecoin
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск заінтригував світ новою теорією про Dogecoin

Ілон Маск заінтригував світ новою теорією про Dogecoin
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та мільярдер Ілон Маск – затятий прихильник криптовалют. Однак його головною фавориткою досі залишається монета Dogecoin, яка, що важливо розуміти, була створена як жарт. Цього разу бізнесмен заінтригував новою теорією про Dogecoin.

Джерело: Forbes

Ілон Маск знову взявся піарити Dogecoin

За словами інвесторів, крипторинок лише зараз почав відновлюватися після масштабного обвалу. Цифрові монети почали стрімко рости в ціні. Так, головна криптовалюта біткоїн протягом доби подорожчала на 12%.

Не можна не звернути увагу на те, що ціна Dogecoin теж пішла вгору, після падіння нижче важливої психологічної позначки на початку липня – 0,17 долара.

На тлі усіх цих приємних новин мільярдер та гендиректор Tesla Ілон Маск поділився теорією про те що Doge – це не спекулятивний актив, а той який може принести гроші.

"Я намагаюся сказати вам, що Dogecoin – це гроші", – написав бізнесмен в Твіттері.

Варто звернути увагу на те, що амереканський винахідник став одним із гостей заходу Crypto Council for Innovation, де знову розповів про ідеї, які раніше використовувались для оновлення Dogecoin з допомогою Ethereum. Насамперед мовиться про зниження трансакційних витрат та досягнення максимальної швидкості транзакцій.

"За даними CoinDesk, зараз Dogecoin коштує 0,22 долара. Цифрова монета подорожчала майже на 17%. Криптовалюта-мем у травні встановила історичний рекорд, злетівши в ціні до 0,74 долара. З того часу Doge подешевшав на 75%. Попри стрімкий обвал, за минулий рік ця цифрова монета подорожчала на 6000%", - наголошують експерти.

Як мережа відреагувала на теорію Маска про Dogecoin:

  • Так, всі купуємо Doge - скоро він полетить на місяць;

  • А Маск не здається - напевно, він багато інвестував в цю монету;

  • Можна вічно дивитися на 3 речі: на вогонь, на воду й на те, як Маск пампить Dogecoin;

  • Я думаю, це не жарт. Ілон знає набагато більше, ніж ми.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?