Інформація про "звільнення" Залужного. Умєров виступив з коментарем
Категорія
Україна
Дата публікації

Інформація про "звільнення" Залужного. Умєров виступив з коментарем

Рустем Умєров
Рустем Умєров

За словами очільника Міноборони України Рустема Умєрова, чутки про звільнення Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного — просто новий інформаційний вкид.

Умєров просить українців не звертати увагу на фейки

За словами глави Міноборони, нові чутки про звільнення Валерія Залужного – "вкид від одного з депутатів".

Ба більше, Рустем Умєров закликав український народ не допомагати країні-агресорці у її регулярних спробах розколоти наше суспільство.

Ключове завдання сьогодні – сконцентруватися на захисті нашої батьківщини від ворога.

Деякі нечистоплотні політики сьогодні намагаються розколоти українське суспільство – це нічим не краще того, що роблять російські пропагандисти. Інформаційна війна є складовою російської агресії проти України. Не варто ставати в ній пішаками і тим більше помічниками. Усім в країні сьогодні варто зосередитись на питаннях оборони та робити все, щоб посилити нашу державу, – підкреслив Рустем Умєров.

Звідки насправді взялися чутки про звільнення Залужного

7 листопада народний депутат Володимир Ар'єв від "Євросолідарності" опублікував у соцмережах допис, що його "джерело" нібито повідомило йому про те, що чинного Головнокомандувача ЗСУ мають намір звільнити.

За його словами, відповідне подання готове і внесене на розгляд керівництва держави.

Що цікаво, трохи пізніше Ар’єв видалив пост, заявивши, що декілька інших його "інсайдерів" почали спростовувати цю інформацію.

Я знімаю попередній пост про подання на ставку щодо звільнення Залужного. Наразі з багатьох інших джерел кажуть, що це не так. Сподіваюсь, що буде чітке повідомлення про те, що ніхто Залужного звільняти не збирається і що всі ці ігри закінчаться, - написав депутат.

Однак старий пост депутата вже почали активно поширювати російські пропагандисти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?