Інсайдер спрогнозував зникнення iPhone й назвав причину
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдер спрогнозував зникнення iPhone й назвав причину

Інсайдер спрогнозував зникнення iPhone й назвав причину
Джерело:  online.ua

Авторитетний інсайдер Мін-Чі Куо, який славиться своїми зливами даних про техніку корпорації Apple, приголомшив усіх новим прогнозом щодо майбутнього серії iPhone. За його словами, вже за 10 років смартфони замінять на іншу технологію.

Джерело: 9to5mac

Аналітик пояснив, чому можуть зникнути iPhone

Мін-Чі Куо більше вирішив не проховувати, що у нього є дані, які нібито підтверджують плани керівництва компанії поступово перейти на більш просунуті пристрої – гарнітури доповненої реальності у вигляді окулярів. Він також додав, що незабаром відбудеться випуск гаджета нового типу - цілком можливо, це станеться уже в 2022 році.

На переконання Мін-Чі Куо, нові AR-гаджети Apple будуть мати шалену популярність — згідно з його прогнозами, за 10 років у різних куточках світу буде відвантажено не менше мільярда пристроїв доповненої реальності. За його словами, головним постачальником компонентів для новинок стане тайванська Unimicron Technology Corporation.

Інсайдер також прогнозує, що заміна iPhone на AR-гарнітуру буде поступовою, однак вже перше покоління пристроїв зможе працювати без смартфона. Він звернув увагу на те, що позиціювання AR-гарнітури як аксесуара для інших гаджетів буде заважати розвитку продукту, тому перехід на незалежне використання все одно не оминути.

"Те, що гарнітура AR працює незалежно, означає, що вона матиме власну екосистему і забезпечить найповніший і гнучкий користувальницький інтерфейс", — наголосив Мін-Чі Куо.

Що важливо розуміти, доповнена реальність - це результат накладання віртуальних елементів на зображення реального світу. До прикладу, камера смартфона чи окулярів дивиться на те, що оточує користувача, а спеціальний алгоритм додає до цього відеопотоку віртуальні об'єкти. Як варіант, стрілки, що вказують маршрут, чи інформаційні мітки біля яких-небудь місць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?