Інсайдери дізналися нові цікаві подробиці про iPhone 13
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдери дізналися нові цікаві подробиці про iPhone 13

Інсайдери дізналися нові цікаві подробиці про iPhone 13
Джерело:  online.ua

Іноземні інсайдери повідомляють, що технологічний гігант Apple нарешті закінчив підготовку своєї наступної лінійки смартфонів – iPhone 13. Окрім того, наголошується, що їхнє виробництво вже стартувало в Китаї. 

Джерело: "24 канал"

Наразі відданих шанувальників продукції компанії цікавить, коли ж Apple почне продавати нові смартфони. Як стверджують інсайдери, відбудеться це вже у вересні.

iPhone 13 вперше офіційно покажуть у вересні 2021 року

  • Згідно з останніми даними, уже 7 вересня варто очікувати на запрошення від Apple на презентацію.

  • Сама ж презентація відбудеться за сім днів – 14 вересня 2021 року.

  • Передзамовлення відкриють 17 вересня.

  • Офіційні продажі розпочнуться з 24 вересня.

Окрім того, наголошується, що у серію iPhone 13 входять моделі iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max.

Foxconn наймає 200 тис нових працівників для виробництва iPhone 13

За словами заступника генерального директора заводу Foxconn в Чженчжоу Ван Сюе, до кінця наступного місяця Foxconn має намір найняти 200 тис нових робітників, щоб компанія змогла вкластися у строки виробництва.

Інсайдери звертають увагу на те, що кожного року об'єми роботи збільшуються. Компанія традиційно наймає нових людей у липні-серпні, проте цього року продовжить пошук кадрів і у вересні. Що важливо розуміти, виробництво iPhone 13 стартувало ще в липні.

"Нова лінійка, згідно з останніми даними, отримає 1 терабайт пам'яті, зменшений виріз під камеру, який так дратує деяких користувачів, підекранний сканер відбитків пальців, а старша модель iPhone 13 Pro Max продаватиметься без роз'єму для заряджання – передбачено лише бездротову зарядку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?