Інсайдери розкрили подробиці про окуляри доповненої реальності Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдери розкрили подробиці про окуляри доповненої реальності Apple

Інсайдери розкрили подробиці про окуляри доповненої реальності Apple
Джерело:  online.ua

Останнім часом у мережі набирають популярності чутки про те, що Apple не працює над розробкою метавсесвіту. Попри плани випустити гарнітуру змішаної реальності, представники технологічного гіганта називають ідею створення власного віртуального середовища наразі «забороненою».

Джерело:  BloombergNext Web 

Про це пише журналіст видання, Марк Гурман, він уточнює, що компанія справді планує випустити окуляри доповненої реальності цього року. Проте Apple не збирається створювати свій метавсесвіт. Він посилається на дані, отримані безпосередньо від розробників:

Мені досить прямо сказали, що ідея повністю віртуального світу, куди користувачі можуть втекти — як вони можуть у Meta/Facebook, таке бачення майбутнього недоступне для Apple, — йдеться в інформаційному бюлетені Гурмана.

Навіть якщо Apple не створює метавсесвіт, це не має значення, і на це є кілька причин, переконаний оглядач.  Компанії потрібно лише створити переконливе обладнання, щоб люди могли досліджувати ці віртуальні простори, а не створювати їх.

В Apple планують зосередитися на роботі над AR-окулярами, які люди будуть використовувати у повсякденному житті для ігор, спілкування та споживання контенту, але це не буде «пристрій на весь день», – наголошує журналіст.

Ще однією з причин відмови створювати власний метавсесвіт називають те, що Apple здебільшого надала платформу розробникам — тому їй насправді не потрібно створювати власну версію Metaverse. У певний момент для цих середовищ з’явиться App Store, тож ви зможете завантажити свій.

Зрештою, є багато припущень і повідомлень про те, наскільки метасвіти можуть бути проблемними через наповненими расизмом і сексизмом. Така компанія, як Apple, може не захотіти брати участь у нескінченних клопотах щодо модерування вмісту.

Можливо, колись у майбутньому ми побачимо iVerse на Apple Glasses, але поки що нам не потрібно турбуватися про інший метавсесвіт, — резюмує Гурман.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?