Instagram готує нові зміни у своїй роботі
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram готує нові зміни у своїй роботі

Instagram готує нові зміни у своїй роботі
Джерело:  online.ua

Керівництво соціальної мережі Instagram буде просити усіх користувачів вказати дату свого народження - це планують зробити з метою запуску нових функцій та показу різноманітного контенту.

Джерело:  блог Facebook  - компанії, якій належить Instagram

Instagram проситиме усіх користувачів вказати свій вік

"Ми хочемо зробити быльше, аби створити быльше безпечний і особистий простор для молоді. Для цього нам потрібно знати, скільки років кожному в Instagram, тому ми почали просити людей поділитися з нами датою народження, якщо вони не зробили цього раніше", - наголосило керівництво компанії.

За їхніми словами, ці дані дозволять Instagram створювати нові засоби безпеки для молоді, а також допоможуть забезпечити правильний досвід для відповідної вікової групи.

Окрім того, наголошується, що нововведення будуть стосуватися винятково тих, хто не вказав свою дату народження. Як відомо, у соцмережі користувачів попросять зробити це під час першого входу або під час публікації чутливого контенту.

"Ми розуміємо, що дехто може вказати не ту дату, і розробляємо нові системи для вирішення цієї проблеми. Як ми нещодавно повідомляли, ми використовуємо штучний інтелект для оцінки віку людей на основі таких повідомлень, як "З днем народження". У майбутньому, якщо хтось скаже нам, що він старше певного віку, а наші технології свідчитимуть про протилежне, ми запропонуємо користувачу декілька варіантів, щоб підтвердити його вік", - пояснює керівництво Instagram.

Останні нововведення Instagram

Варто зазначити, що нещодавно Instagram запустив ще низку інших нововведень. Так, в додатку з’явилася можливість додавати музику до "історій". Крім того, з’явилася можливість створювати короткі відео по аналогії з китайським TikTok.

У квітні соціальна мережа надала користувачам можливість приховувати відображення кількості лайків під постами. Подібні заходи на різних онлайн-платформах проводяться в рамках боротьби з токсичністю користувачів. Крім того в Instagram з’явився спеціальний фільтр для образливих коментарів або емодзі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?