Instagram запустив нову зручну функцію для користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram запустив нову зручну функцію для користувачів

Instagram запустив нову зручну функцію для користувачів
Джерело:  online.ua

У Instagram знову нововведення. Соцмережа у цей раз запустила зручну функцію, яка дозволяє користувачам самостійно контролювати небажаний контент в своїх стрічках.

Джерело: блог Instagram

Нова функція Instagram дозволить налаштувати, якого типу пости користувач буде бачити у своїй стрічці, а які йому пропонуватися не будуть. Перш за все така можливість налаштована для тих, хто не хоче, щоб йому пропонували контент, який відображає сцени насильства.

"Ми розуміємо, що у всіх різні уподобання щодо того, що вони хочуть бачити в стрічці, і цей елемент управління надасть людям більший вибір щодо того, що вони тепер будуть бачити", - повідомили про нововведення в Instagram.

Як включити функцію контролю небажаного контенту - покрокова інструкція

Визначати, в якому обсязі небажана інформація буде відображатися в розділі "Рекомендації" Instagram, зможуть не всі користувачі - ця функція доступна тільки особам, які досягли 18 років.

Щоб налаштувати функцію контролю потрібно:

  1. зайти в меню "Налаштування" в правому верхньому кутку,

  2. потім зайти в розділ "Акаунт",

  3. вибрати функцію "Контроль небажаного контенту" - там будуть доступні варіанти "Обмежити" і "Обмежити ще".

Останні нововведення Instagram

Кілька тижнів тому Instagram запустив ще низку інших нововведень. Так, там з'явилася можливість додавати музику до "історій". Крім того, для користувачів створили інструмент, що дозволяє знімати короткі відео по аналогії з китайським TikTok.

У квітні соціальна мережа надала користувачам можливість приховувати відображення кількості лайків під дописами. Подібні заходи на різних онлайн-платформах проводяться в рамках боротьби з токсичністю користувачів. Крім того в Instagram з'явився спеціальний фільтр для образливих коментарів або емодзі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?