Instagram ввів нові правила для користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram ввів нові правила для користувачів

Instagram ввів нові правила для користувачів
Джерело:  online.ua

У Instagram почали діяти нові правила. Вони стосуються користувачів соцмережі в віці до 16 років. Відтепер акаунти підлітків автоматично стануть закритими.

Джерело: блог Instagram

Нові правила соцмережа ввела заради безпеки неповнолітніх користувачів. Нові профілі тих, кому ще немає 16 років, будуть за замовчуванням закритими, щоб їх не змогли знайти підозрілі акаунти дорослих. Завдяки приватності профіля компанії також позбавлятися можливості орієнтувати на них рекламу.

"Ми хочемо знайти правильний баланс: дати молодим людям все, що їм подобається в Instagram, і при цьому зберегти їх безпеку. Ось чому ми оголошуємо про зміни, які вступають в силу сьогодні", - пояснює керівництво соцмережі.

Нові правила Instagram для користувачів до 16 років

В рамках нововведень, всі нові користувачі соцмережі, вік яких менше 16 років, отримуватимуть закритий аккаунт автоматично. Переглядати його зможуть тільки підтверджені користувачі власником сторінки. Підліткам, у яких вже є профілі, направлять повідомлення, в якому будуть приведені переваги закритого облікового запису і покрокова інструкція, як змінити налаштування конфіденційності.

У компанії уточнили, що вже зараз використовують штучний інтелект для перевірки віку користувачів. Наприклад, повідомлення про день народження, адресовані користувачеві, можуть використовуватися для визначення віку на додаток до віку, зазначеного в Instagram та на інших платформах Facebook.

Останні нововведення Instagram

Кілька тижнів тому Instagram запустив ще низку інших нововведень. Так, в додатку з'явилася можливість додавати музику до "історій". Крім того, з'явилася можливість створювати короткі відео по аналогії з китайським TikTok.

У квітні соціальна мережа надала користувачам можливість приховувати відображення кількості лайків під постами. Подібні заходи на різних онлайн-платформах проводяться в рамках боротьби з токсичністю користувачів. Крім того в Instagram з'явився спеціальний фільтр для образливих коментарів або емодзі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?