Ірина Білик здивувала кардинальною зміною іміджу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ірина Білик здивувала кардинальною зміною іміджу

Ірина Білик здивувала кардинальною зміною іміджу
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ірина Білик здивувала фанатів кардинальною зміною іміджу. Поп-діва за допомогою нової зачіски і яскравого одягу відразу “скинула” кілька десятків років.

Джерело: Instagram Ірини Білик.

Артистка на своїй особистій сторінці в Instagram показала своє перевтілення в дівчину-тінейджера.

У кадрі Білик постала в яскраво-салатовому костюмі. Доповнила образ зірка взуттям на високій платформі, стильними окулярами і численними аксесуарами.

Але саме новий колір волосся і зачіска найбільше вразили фанатів. Адже раніше Ірина Білик довгий час була білявкою. Схоже, співачці захотілося яскравих кольорів, тому вона змінила колір волосся на мідний і зробила трендові афрокучері.

Ірина Білик змінила імідж. Фото - instagram.com/bilyk_iryna.

Кучеряшка Білик легко вписалася в компанію юних дівчат. Виконавиця і блогерки сфотографувалися на фоні незвичайного рожевого автомобіля.

"Їдемо з дівчатами на тусу. А ви давно були на дівич-вечорі або парубочому вечорі?", - запитала народна артистка України своїх шанувальників.

Реакція соцмереж

Фанати зірки охоче поставили численні лайки виконавиці і похвалили її новий образ.

"Красиво", "Молодці, дівчата", ""Машинка вогонь, супер", Кучерики – це моя мрія", "Несподівано і круто", "Просто супер", - написали користувачі мережі.

Дехто припустив, що співачка разом з дівчатами збираються знімати новий кліп на її пісню.

Нагадаємо, раніше хореограф Дмитро Коляденко розповів журналістам, чому вони з Ірина Білик так і не одружилися. Шоумен зізнався, що співачка 5 разів відмовилася від пропозиції стати його дружиною.

“Щороку я дарував Ірі обручки й робив їй пропозиції. І золоту, і діамантову, дерев’яну, і олив’яну. Щороку, особливо перед Новим роком, я робив їй пропозиції. Вона перстні брала, а заміж не виходила. І я їй дав прізвисько. Я її називав "Іра – Динамо", – сказав Коляденко.

Читайте також:

  • Ірина Білик згадала, як працювала секретаркою.

  • Ольга Фреймут відреагувала на непристойну поведінку доньки.

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?