Ірина Шейк вперше прокоментувала чутки про роман з Каньє Вестом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ірина Шейк вперше прокоментувала чутки про роман з Каньє Вестом

Ірина Шейк вперше прокоментувала чутки про роман з Каньє Вестом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома російська модель Ірина Шейк нарешті вирішила прокоментувати чутки про роман з американським репером Каньє Вестом. За словами зірки, вона вже звикла, що їй постійно приписують стосунки з різними людьми, проте вона особисте життя приховує й нікому про нього не розповідає.

Джерело: Highsnobiety

Як стверджують інсайдери, зірка американського репу Каньє Вест та російська модель Ірина Шейк зустрічалися декілька місяців. Тільки після того, як почали ширитися чутки про розрив стосунків зіркової пари, Ірина Шейк вперше вирішила виступати з коментарем.

Ірина Шейк прокоментувала чутки про роман з Вестом

Зірка не захотіла відповідати прямо на запитання журналіста, оскільки звикла приховувати деталі свого особистого життя від посторонніх очей. Модель не підтвердила інформацію про можливий роман з Каньє Вестом, але й не спростувала її.

"Завтра з'явиться чутка про те, що я зустрічаюся зі своїм швейцаром. А згодом це буде хтось інший. Слухайте, в моєму особистому житті завжди щось відбувається, але я тримаю це при собі", - відповіла журналістам Ірина Шейк.

Що відомо про роман Веста та Шейк

Вперше про зародження стосунків між репером та моделлю заговорили понад три місяці тому. Згодом мережа вже активно обговорювала їхні спільні світлини - як виявилося, зірки відпочивали разом у Франції з нагоди дня народження виконавця.

Варто зазначити, що екс-дружина Каньє Веста Кім Кардаш'ян знала про роман свого чоловіка та Ірини Шейк ще до того, як про це стало відомо у пресі. Світська левиця добре поставилася до їхніх стосунків. Колишній моделі Бредлі Купер також не був проти її нових стосунків.

"Вже через місяць Ірина Шейк нібито заявила, що більше не хоче розвивати стосунки з Каньє Вестом. Її надто сильно бентежило те, що журналісти розпускають про пару чутки. Наприкінці серпня союз зірок повністю розпався", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?