Історичний візит принца Саудівської Аравії й санкції проти РФ — головне зі звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Історичний візит принца Саудівської Аравії й санкції проти РФ — головне зі звернення Зеленського

Історичний візит принца Саудівської Аравії й санкції проти РФ — головне зі звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

26 лютого український лідер Володимир Зеленський розповів про історичний візит принца Саудівської Аравії й нові санкції проти Росії.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Історичний візит до України принца Саудівської Аравії

Президент України звертає увагу на те, що уперше протягом останніх 32 років Україну відвідала делегація високого рівня із Саудівської Аравії.

Це черговий знак поваги до України, до нашої незламності й міцності. Поваги світу, - наголосив глава держави.

Окрім того, наголошується, що Саудівська Аравія надасть Україні пакет допомоги в розмірі 400 мільйонів доларів, в який включено нафтопродукти на 300 мільйонів доларів.

День спротиву окупації Криму та Севастополя

Володимир Зеленський звертає увагу на те, що 26 лютого український народ відзначає День спротиву окупації Криму та Севастополя.

Президент нагадав українцям та міжнародній спільноті про те, що у 2014-му році агресія РФ розпочалася саме із захоплення Криму.

Логічно, що звільненням Криму ми поставимо історичну крапку в будь-яких намаганнях Росії ламати життя українцям та всім народам Європи, Азії, на підкорення яких Кремль колись претендував. Міжнародне право переможе саме тут, на землях України: на Донбасі, у Приазов’ї, на Херсонщині й у Криму. Я дякую всім, хто наближає цю перемогу! До речі, особливо вдячний сьогодні нашим хлопцям зі 110-ї окремої механізованої бригади, які збили черговий ворожий літак під Авдіївкою! - зазначив глава держави.

Нові санкції проти Росії

Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що його команда ухвалила нові рішення щодо санкцій проти тих, хто причетний або допомагає Росії вести війну і знищувати життя та людей.

26 лютого український лідер підписав три укази для реалізації рішень РНБО.

Це санкційний удар по громадянах РФ, які причетні до викрадення українських дітей.

Проти тих представників російської сфери спорту, які намагаються поставити спорт на службу агресії. І проти тих, хто допомагає тримати структури найманців у Росії для війни проти України й усіх вільних людей. Тиск України продовжиться. Тиск світу на державу-терориста продовжиться, - наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?