Ізраїль повідомив про ракетний обстріл з боку Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїль повідомив про ракетний обстріл з боку Сирії

Ізраїль повідомив про ракетний обстріл з боку Сирії
Джерело:  online.ua

Армія оборони Ізраїлю екстрено повідомляє, що Сирія почала ракетний обстріл їхньої країни - згідно з останніми даними, із території Сирії в їхній бік випустили три ракети.

Джерело:  Армія оборони Ізраїлю у  TwitterTimes of Israel

Ізраїль заявив про ракетний обстріл із території Сирії

За словами представників Армії оборони Ізраїлю, одна з ракет впала на території Сирії, а інші дві – на відкритих ділянках Голанських висот.

"Водночас, перед цим терористичне угруповання "Хезболла" заявило, що один із її членів був вбитий під час зіткнень на кордоні", - йдеться в повідомленні видання.

Варто звернути увагу на те, що тако не припиняються обстріли ізраїльської території із сектору Гази. Як стверджують ізраїльські військові, вони вкотре змогли зупинити чергову спробу ХАМАС відкрити вогонь.

Так, літаки нанесли удари по майданчиках запуску ракет, відділенню протитанкових ракет та нейтралізували бойовий танк в секторі Гази.

Що важливо розуміти, ще 14 травня армія Ізраїлю за участю авіації, танків, артилерійських і піхотних підрозділів уздовж кордону провела масштабну операцію проти радикального угруповання ХАМАС у Секторі Гази.

"Ціль: система тунелів "метро" ХАМАС у Газі. Операція: 160 літаків, танків, артилерійських і піхотних підрозділів вздовж кордону. Ми вразили 150 цілей і зруйнували багатокілометрову мережу "метро" ХАМАС", - повідомила Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) у Twitter.

Що відомо про нове загострення між Ізраїлем та Сектором Гази

З 10 травня між Ізраїлем та Сектором Газа загострилося протистояння, не припиняються бойові дії. Ескалацію спровокували події біля мечеті Аль-Акса, яка знаходиться в Єрусалимі, де відбулись зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією.

Після цього стало відомо,що армія Ізраїлю розпочала наземну операцію проти Сектору Гази.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?