Ізраїль відповів ударами на випущені ракети з території Сирії — CNN
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїль відповів ударами на випущені ракети з території Сирії — CNN

Ізраїль відповів ударами на випущені ракети з території Сирії — CNN
Джерело:  online.ua

Ізраїль заявляє, що його винищувачі вразили сирійський військовий комплекс, радіолокаційні системи та артилерійські пости "у відповідь на ракети, випущені з Сирії".

Джерело: CNN

Ізраїльські винищувачі завдали ударів по Сирії

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) стверджує, що почала завдавати удари по цілях на території Сирії після того, як у суботу ввечері, 8 квітня, із Сирії було запущено три ракети, одна з яких впала на південь Голанських висот.

Нещодавно винищувачі ЦАХАЛу завдали ударів по додаткових цілях на території Сирії, включаючи військовий комплекс четвертої дивізії збройних сил Сирії, військові радіолокаційні системи та артилерійські пости, які використовуються збройними силами Сирії, — йдеться в заяві ЦАХАЛУ.

Удари винищувачів були нанесені після попередніх ударів ЦАХАЛ по території Сирії з використанням БПЛА, які були націлені на пускові установки, які, як вважають, випустили ракети.

ЦАХАЛ заявив, що "бачить державу Сирію відповідальною за всі дії, що відбуваються на її території, і не допустить жодних спроб порушити суверенітет Ізраїлю".

Як Сирія відреагувала на атаки Ізраїлю

Сирія заявила, що відповіла на "ізраїльські повітряні атаки в південній частині країни", і стверджує, що перехопила "кілька ізраїльських ракет".

Сьогодні близько 5 години ранку ізраїльський ворог здійснив повітряний удар кількома ракетами з напрямку окупованих сирійських Голанських висот, націлившись на деякі точки в південному регіоні, — цитує сирійське державне медіа-агентство SANA сирійське військове джерело.

Як повідомляє SANA, сирійська ППО "перехопила ракети агресорів і збила деякі з них".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?