Ізраїль знищив обладнання для виробництва іранських дронів
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїль знищив обладнання для виробництва іранських дронів

Ізраїль знищив обладнання для виробництва іранських дронів
Джерело:  online.ua

За словами сирійських правозахисників, 21 жовтня Ізраїль завдав потужного авіаудару по військовому аеропорту Дімас у Сирії і знищив обладнання з виробництва іранських безпілотників.

Джерело: правозахисна організація "Сирійська наглядова рада з прав людини" ( SOHR)

Ізраїль розбомбив місце збирання іранських дронів у Сирії

Згідно з останніми даними, 21 жовтня прямим попаданням ракет Ізраїлю в районі аеропорту Дімас на заході провінції Ріф-Дімашк у Сирії було знищено обладнання, яке використовува для збірки безпілотників іранського виробництва.

Радар і злітно-посадкова смуга аеропорту також були обстріляні.

Про кількість загиблих та постраждалих наразі нічого не відомо.

Окрім того, представники SOHR розповідають, у січні 2022 року до військового аеропорту Дімас у західному передмісті Дамаска з аеропорту Т4 в передмісті Хомса прибули партії зброї, боєприпасів і деталей для виробництва безпілотників.

За словами сирійських правозахисників, Іран і підтримувані ним бойовики протягом останнього часу практично повністю контролювали військовий аеропорт Дімас.

Нагадаємо, нещодавно український лідер Володимир Зеленський заявив, що керівництво Ірану бреше, коли запевняє, що не продає Росії зброю. Він також додав, що Тегеран не виконав обіцянок після збиття українського літака МАУ у 2020 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?