Ізраїльські військові заявили про ліквідацію групи бойовиків з території Лівану
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїльські військові заявили про ліквідацію групи бойовиків з території Лівану

Армія Ізраїлю
Джерело:  online.ua

В армії Ізраїля заявили про проникнення на територію країни групи бойовиків із сусіднього Лівану та ліквідації частини з них.  

Що відбувається в Ізраїлі

Надійшло повідомлення про проникнення кількох підозрюваних на територію Ізраїлю з території Лівану

У повідомленні ізраїльских військових також підкреслюється, що підрозділи ЦАХАЛу вже ліквідували частину бойовиків.

Наразі ізраїльска армія завдає ударів по району, у якому перебувають бойовики.

У той же час репортер видання "Аль-Манар", яке пов’язують із терористичним ліванським угрупованням “Хезболла”, оприлюднив відео, зняте в районі прикордонного села Аль-Дхайра на півдні Лівану, де лунають звуки стрілянини та роботи двигуна гелікоптера або безпілотника.

Як Ізраїль протидіє палестинським терористам

У відповідь на напад палестинських терористів угруповання ХАМАС з сектора Газа Ізраїль оголосив про повну блокаду автономії.

Зокрема, ізраїльська влада наказала припинити поставки палива та електроенергії до Гази, а також води, очікується, що Ізраїль також заборонить поставки продуктів харчування.

Що кажуть у США стосовно причетності Ірану до атак ХАМАС по Ізраїлю

За словами радника президента США Джо Байдена з питань нацбезпеки Джона Файнера, у США не має чіткої інформації про причетність Ірану до нападу ХАМАС на Ізраїль.

Що ми можемо абсолютно ясно сказати, так це те, що Іран загалом замішаний у цих нападах, оскільки він підтримував ХАМАС протягом десятиліть, - зазначив представник Білого дому.

Він вказав на постачання зброї, навчання та іншу фінансову підтримку ХАМАС з боку Тегерана.

Чого в нас немає, то це прямої інформації, що показує причетність Ірану до замовлення або планування атак, які відбулися за останні кілька днів. Це те, за чим ми будемо продовжувати уважно стежити

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?