Jerry Heil та аlyona аlyona хотіли виступити на Євробаченні з іншою піснею — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Jerry Heil та аlyona аlyona хотіли виступити на Євробаченні з іншою піснею — відео

Jerry Heil та аlyona аlyona
Джерело:  online.ua

Як виявилося, українські співачки Jerry Heil та аlyona аlyona планували підкорити європейську музичну сцену треком “Подоляночка”, а не "Teresa & Maria".

Україна могла бути представлена на Євробаченні-2024 треком “Подоляночка”

За словами Jerry Heil, вони з аlyona аlyona перед шоу записали трек "Подоляночка".

Однак одночасно з ним також була створена композиція "Teresa & Maria".

Артистки вирішили обрати між цими двома піснями й вирішили, що саме "Teresa & Maria" краще підійде для пісенного конкурсу.

Насправді "Подоляночку" ми також писали для "Євробачення". Це була пісня, над якою я працювала ще в Берклі, потім на сесії з Альоною ми вирішили дописати туди її куплет. Вирішили, що ця пісня поїде на "Євробачення". Але в результаті, обираючи між "Teresa & Maria" та "Подоляночкою", обрали все ж "Teresa & Maria". Зважаючи на постановку, мені здається, кращою є саме "Teresa & Maria". Тут спрацювало все: робота наших режисерів і наша з Альоною, емоції, командний дух, заряджений цією піснею.

Jerry Heil

Jerry Heil

Українська співачка

Як уже згадувалося раніше, українські співачки гідно представив Україну на Євробаченні-2023 й вирвалися у трійку лідерів.

Про що насправді трек "Teresa & Maria"

Jerry Heil та аlyona аlyona мали на меті нагадати європейському слухачу, наскільки потужним є вплив жінок на хід історії.

Ця композиція також є одою силі та нескореності українських жінок, які продовжують боротьбу з російським режимом.

Вони не лише лікують, волонтерять та донатять, а й безпосередньо захищають батьківщину на полі бою.

Світ на її плечах — такий меседж вклали у цю роботу. У відео взяли участь українські жінки, які щоденно проходять тернистий шлях. Через біль, радість, сльози, сміх, розчарування. Жінка попри все продовжує жити та творити, ніколи не опускаючи рук, — пояснили сенс своєї композиції alyona alyona та Jerry Heil.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?