"Кадирівці" застосовують новий вид терору в Токмаку — Атеш
Категорія
Україна
Дата публікації

"Кадирівці" застосовують новий вид терору в Токмаку — Атеш

Кадирівці
Джерело:  АТЕШ

Окупанти продовжують залякувати місцеве населення на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, у Токмаку Запорізької області кадировці захоплюють магазини.

"Кадирівці" застосовують новий вид терору в Токмаку

Окупанти тероризують мешканців Токмака, Запорізької області. Повідомляється, що кадировці "віджимають" магазини у місцевих жителів під загрозами життю, - йдеться у повідомленні.

За даними партизанів, вони не беруть участь у бойових діях.

Виють лише мобілізовані, зігнані з усієї Росії. Але самі росіяни оцінюють їхні бойові якості вкрай низько, - кажуть у "Атеш".

Також відзначається повальне пияцтво серед мобілізованих, яке призводить до злочинів проти місцевих жителів.

Що відомо про ситуацію в районі Токмака

За даними аналітиків британської розвідки, військові злочинці з армії РФ продовжують роботи із розбудови і посилення оборонних укріплень на підступах до окупованого Токмаку.

У розвідці Міноборони Великої Британії також посилаються на заяву мера окупованого Росією Мелітополя Івана Федорова, за словами якого, російські військові також зводять додаткові лінії оборони в районі Оріхова.

Зокрема, в районі Новопрокопівки будуються двоповерхові бункери з тунелями та траншеями.

У Токмаку будують додаткові фортифікації, траншеї укріплюють бетоном. Також російські офіцери почали евакуювати з Токмака свої родини. Спостерігаються фортифікації на південних підступах до Роботиного, - зазначають аналітики британської розвідки.

За їхньою інформацією, бункери мають стати більш надійним захистом для рядового та офіцерського складу від артилерійських ударів та атак ударних БпЛА українських військових.

. Крім того, бетон, ймовірно, додатково посилить траншеї в умовах осінньої грязюки.

Такі фортифікації та евакуації ймовірно відображають стурбованість Росії щодо глибшого прориву українських сил, - підкреслюють у британській розвідці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?