Кадиров пригрозив "демілітаризацією" Польщі
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров пригрозив "демілітаризацією" Польщі

Кадиров пригрозив "демілітаризацією" Польщі
Джерело:  online.ua

Скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров почав пубілчно погрожувати "демілітаризацією" Польщі. Ба більше, на ній поплічник російського диктатора Володимира Путіна також не планує зупинятись.

Джерело: "24 Канал"

Кадиров заговорив про демілітаризацію Польщі

Про те, як глава Чечні має планує почати "демілітаризовувати" країни НАТО Рамзан Кадиров поділився у майже "світській бесіді за чашкою чаю" зі своїм помічником – командиром загону "Ахмат" Апти Алаудіновим.

Що цікаво, у своєму новому дописі у соціальних мережах, поплічник Володимира Путіна більше розповідав "героїчні" історії з життя Алаудінова, аніж деталізував майбутнє "підкорення" країн Північноатлантичного альянсу.

Кадиров вкотре збрехав, що Алаудінов і "звільняв" 36 населених пунктів, і "шайтанів" на джипі шукав, і невмілими бійцями з квазіреспублік керував.

Щодо "демілітаризації" Польщі, то очільник Чечні лише уточнив, що вона – перша у списку після "взяття Києва". Як і чим "братимуть" українську столицю, а потім цілу Польщу, глава чечні вирішив не конкретизувати. Очевидно, аби не зіпсувати легенду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?