Кадиров закликав мусульман в усьому світі об'єднатись у боротьбі проти НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров закликав мусульман в усьому світі об'єднатись у боротьбі проти НАТО

Кадиров закликав мусульман в усьому світі об'єднатись у боротьбі проти НАТО
Джерело:  online.ua

Скандальний керівник Чечні Рамзан Кадиров оприлюднив звернення на китайській мові до усіх мусульман світу із закликом об'єднувати зусилля у боротьбі проти країн-членів НАТО.

Джерело: Telegram-канал Кадирова

Кадиров закликає мусульман до війни проти НАТО

За останні 100 років Сполучені Штати і Європа організували десятки воєн, військових переворотів і вторгнень. Мільйони мирних жителів стали їхніми жертвами. Хоча наразі вони несуть ще страшнішу загрозу, руйнуючи всі моральні цінності, які сформовані народами всіх країн за час існування людства...Їхні гроші та зброя - ніщо перед лицем нашої солідарності, волі та віри в нашого Творця! - цинічно заявив Кадиров.

За його твердженнями, Альянс нібито загрожує існуванню всього світу.

Але Росія, всупереч усім прогнозам Заходу, кинула виклик цьому злу і впевнено рухається до перемоги, - зухвало заявив керівник Чечні.

Кадиров закликав мусульман "стати на один бік із братами" і "проти спільного ворога", тому що НАТО "скоро прийде топтати їхню батьківщину".

Між тим радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що розв'язана Кремлем злочинна війна проти України може завершитись лише за умови перемоги однієї зі сторін.

Подоляк наголосив, що офіційний Київ не піде на жодні компроміси у бік Кремля стосовно територіальних поступок.

Подібний тип війни передбачає лише перемогу однієї зі сторін. Компромісів та нових "Мінськів" на користь російських убивць не буде. Росія має програти, забратися з України, заплатити за рахунками. Тільки так можна повернути світу безпеку, стабільність та передбачуваність, - підкреслив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?