Каньє Вест показав свою нову дівчину після розлучення з Кім Кардаш'ян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каньє Вест показав свою нову дівчину після розлучення з Кім Кардаш'ян

Каньє Вест показав свою нову дівчину після розлучення з Кім Кардаш'ян
Джерело:  online.ua

Американський репер Каньє Вест нарешті зміг оговтатися після розлучення зі своєю колишньою дружиною Кім Кардаш'ян - він уже закрутив роман з відомою акторкою Джулією Фокс. Пара уже знялася у спільній фотосесії, під час якої показал одне зі своїх побачень.

Джерело: Interview Magazine

Каньє Вест і Джулія Фокс підтвердили, що вони разом

За словами Джулії Фокс, вперше вони зустрілися в Маямі напередодні Нового року. Як стверджує зірка, "це була миттєва симпатія".

Він має таку енергетику, з ним дуже весело. Він змусив мене та моїх друзів весь вечір танцювати, сміятися та посміхатися, – зізналася зірка.

Як стверджує Джулія Фокс, наразі вони разом лише тиждень. Проте кожне їхнє побачення є таким, що запам'ятовується надовго.

Ми зібралися на спектакль Slave Play. Літак Ye приземлився о шостій, а спектакль починався о сьомій, і він приїхав вчасно. Це мене вразило. Потім ми поїхали вечеряти до Carbone – одного з моїх улюблених ресторанів. Прямо в ресторані Ye почав знімати цю фотосесію, доки люди поряд вечеряли! Всім дуже сподобалося, всі нас підбадьорювали, – підкреслила акторка.

Каньє Вест та Джулія Фокс (фото - interviewmagazine.com)

За словами Джулії Фокс, їхня фотосесія-побачення також відбувалася у люксовому номері готелю, що її неабияк приголомшило.

Він приготував цілу кімнату одягу, це мрія будь-якої дівчини. Я почувала себе Попелюшкою. Не знаю, як йому вдалося все це підготувати, але я була така здивована: ну хіба таке роблять на другому побаченні? Та й узагалі на побаченні. І все це так органічно. Не знаю, куди все йде, але якщо це хоч щось говорить про майбутнє, то мені дуже подобається такий розвиток подій, - додала нова дівчина Каньє Веста.

Що відомо про стосунки Каньє Веста и Кім Кардаш’ян

Каньє Вест і Кім Кардашян почали зустрічатися у 2012 році, а у травні 2014 року одружилися.

У лютому цього року Кардашян Вест подала на розлучення з репером.

Втім, наразі невідомо чи пара справді поставила крапку у своїй любовній історії. На третій презентації платівки репера в Чикаго зірка з’явилася у весільній сукні та з фатою. За словами інсайдерів, про це Кім попросив Каньє.

Інсайдер додав, що фокус пари змістився з їхніх особистих проблем на дітей.

"Діти завжди будуть для неї пріоритетом номер один. Вона хоче мати дружні стосунки з Каньє, тому що це приносить користь дітям", — розповіло джерело про Кім.

Читайте також:

  • Каньє Вест офіційно змінив ім'я

  • Каньє Вест зрадив Кім Кардаш’ян з відомою співачкою

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?