Капкан закриється. Світан спрогнозував дії ЗСУ у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Капкан закриється. Світан спрогнозував дії ЗСУ у Бахмуті

Капкан закриється. Світан спрогнозував дії ЗСУ у Бахмуті
Джерело:  online.ua

Військовий експерт та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан звертає увагу на те, що наші воїни уже змогли взяти Бахмут у напівоточення, а це означає, що незабаром вони зможуть взяти російських загарбників у місті-фортеці в оперативне оточення. Сили оборони контролюватимуть височини навколо Бахмута та знищуватиме ворожу армію

Джерело: "24 Канал"

Який подальший план дій ЗСУ щодо Бахмута

Як стверджує експерт, ключове завдання наших воїнів у місті-фортеці – підготовка до оперативного оточення армії РФ.

Сирський обводив ПВК "Вагнера" як баранів в загоні, "обстриг" їх до м’яса. Коли ножиці Сирського почали хапати шкіру та м'ясо, вони почали намагатись втекти. Вони будуть намагатись виходити, але не факт, що їх випустять. Думаю, Сирський ще на відході їх "поскубає", – озвучив свою думку з цього приводу Роман Світан.

На його переконання, нашим бійцям вкрай важливо вийти по височинах у бік Берхівки та Кліщіївки.

Окрім того, наголошується, що Збройні сили України наразі підіймаються на Курдюмівку по гряді, яка йде на Горлівку. Також на північно-західні частини, які рухаються у бік Берхівки.

Через певний час візьмуть Бахмут в оперативне оточення, перебуваючи у самому Бахмуті. Далі російські генерали знову заженуть туди "овечок". У цей момент наші воїни знову почнуть "стригти" їх з височин. В напівоточенні буде підкова. Всередині цієї підкови буде Бахмут, він знизу, – прогнозує експерт.

Армія РФ потрапить в капкан у Бахмуті

На переконання Романа Світана, цілком ймовірно, що у місті-фортеці наші воїни влаштують полігон для масової ліквідації солдатів РФ та "вагнерівців".

Це станеться після того, коли вони повернуть контроль над височинами.

Їх (росіян - ред.) спіймали інформаційний та оперативний капкан. Найближчим часом замкнеться оперативне неповне оточення. Річка Бахмутка ділить дві гряди. На західній частині ми триматимемо під контролем дві третини Бахмута. Цього достатньо, щоб з такою ж інтенсивністю "стригти" там дві роти на добу, – зазначає експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?