Катастрофа літака в Росії: загиблій "доктору Лізі" пригадали відео зі словами про Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа літака в Росії: загиблій "доктору Лізі" пригадали відео зі словами про Крим

Катастрофа літака в Росії: загиблій "доктору Лізі" пригадали відео зі словами про Крим
Джерело:  online.ua

Директор фонду "Справедлива допомога"  Єлизавета Глінка, яка відома як "Доктор Ліза" і загинула в авіакатастрофі Ту-154 в Чорному морі, резонансно висловлювалася з питання анексії українського Криму Росією.


Про захоплення півострова вона розповіла в інтерв'ю проекту "Я так думаю", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube в липні 2015 року.


Читайте також: Авіакатастрофа в Росії: ватажок ДНР висловився про одну із загиблих


"Це та тема, в якій я нічого не розумію... в політиці, геополітиці, хто винен, хто правий, знаєте, я працюю з хворими, давайте це теж враховувати. І я б сказала, да, ці люди зараз задоволені", - прямо заявила "Доктор Ліза".


Також Глінка додала, що після збройного захоплення Росією Криму багато незабезпечених дітей з РФ отримали можливість їздити на півострів за безкоштовними путівками. "Раніше вони собі такого дозволити не могли", - підкреслила вона в інтерв'ю.


Відео: YouTube/Я так ДУМАЮ VIPCOMMENTS


"Доктор Ліза" відома тим, що насильно і незаконно вивозила дітей з інвалідністю з окупованого Донбасу до Росії. Також вона возила гуманітарну допомогу сепаратистам на Донбас.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на шляху до Сирії літак Ту-154 Міноборони Росії впав в Чорне море. На борту було 92 людини, серед яких були військові, пропагандисти НТВ, учасники Ансамблю імені Александрова і Єлизавета Глінка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?