Категорично не можна їсти на сніданок. Медики назвали 5 шкідливих продуктів
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Категорично не можна їсти на сніданок. Медики назвали 5 шкідливих продуктів

Категорично не можна їсти на сніданок. Медики назвали 5 шкідливих продуктів
Джерело:  online.ua

Тема сніданків і далі породжує масу дискусій – хтось запевняє, що пропускати сніданок категорично не можна, а хтось каже, що саме завдяки цьому підходу і худне.

Джерело: Lifestyle Asia

Продукти, які категорично не можна їсти на сніданок

Головне слухати свій організм і дотримуватись поживного раціону. А ось о котрій годині буде перший прийом їжі – насправді не так і важливо. Однак важливо, що саме це буде. Називаємо продукти, які будуть найгіршим варіантом з усіх можливих.

Крупи з високоочищених злаків

Злаки містять дуже багато цукру і натомість позбавлені поживних речовин. Каша швидкого приготування – підвищить рівень цукру в крові і не принесе ніякої користі організму. Ба більше, ви швидко знову відчуєте голод і ймовірно вирішите поїсти знову, а це додаткові калорії. Якщо ви худнете – навряд чи вам це треба.

Протеїнові батончики

Батончики, які часто продають як здоровий варіант перекусу, містять дуже багато цукру та мало білка. В основному це додані цукри, що робить цей продукт одним із найгірших у цьому списку. Тому, однозначне ні – такому варіанту сніданку.

Смузі

Починати сніданок зі смузі, як у фільмах – це звісно, гарно, але насправді – не дуже корисно. Хіба ви поєднаєте його з іншими поживними продуктами під час одного прийому.

А ось просто склянка смузі, особливо з фруктів, сприятиме різкому стрибку цукру в крові, а потім – його різкому падінню. Знову ж таки, дуже скоро у вас прокинеться звірячий апетит.

Сік

Як і смузі, фруктові соки теж дуже розпіарений варіант сніданку. Чому заведено вважати, що це про здоров'я, стрункість та бадьорість. Насправді ж усе – рівно навпаки – усе через високий вміст цукру.

Часто склянку соку ми бачимо, як "хорошу" альтернативу каві, але це узагалі непорівнювані речі. Соки багаті на поживні речовини та антиоксиданти, але в них також значно менше клітковини, ніж у цілих фруктах. Отже, краще не варто робити фруктові соки звичним варіантом сніданку.

Читайте також:

  • Науковці оцінили вплив сну на тривалість життя людини

  • Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років

  • У США створили контрацептив для чоловіків зі 100% ефективністю

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?