KAZKA зворушила прем'єрою кліпу "Автовідповідач" у стилі роуд-муві
Категорія
Культура
Дата публікації

KAZKA зворушила прем'єрою кліпу "Автовідповідач" у стилі роуд-муві

KAZKA зворушила прем'єрою кліпу "Автовідповідач" у стилі роуд-муві
Джерело:  online.ua

Відбулась прем'єра кліпу "Автовідповідач" від українського гурту KAZKA. Солістка Олександра Зарицька постала перед глядачами у супроводі Юрія Мєшкова, з яким її пов'язує участь у проєкті "Танці з зірками". Все витримало в стилістиці роуд-муві, в кадрі присутні ретро-автівка, приглушені придорожні краєвиди і крихта містики. 

Джерело: ютуб KAZKA

Кліп "Автовідповідач" є візуалізацією однойменної пісні з випущеного напередодні альбому Svit, його реліз відбувся на початку минулого місяця. Зарицька зуміла вправно зіграти свою роль, сюжетні повороти часто непередбачувані, а теплі стосунки з головним героєм зворушують.

Режисери кліпу концентруються на тонкому зв'язку між обома закоханими, яких надто складно зруйнувати. Виконавиця влаштувала своєму партнеру-танцівнику неабиякі перешкоди: йому доводилось пройти випробування водою, обмеженим простором, коли лежав у багажнику авто...

Не варто сприймати цю сумну казку буквально. Адже як і в кожній казці - тут є доля правди. Зізнаймося собі у тому, що часом, кожна людина пускає минуле у своє життя. Ми приймаємо рішення, даємо собі обіцянки, але залишивсь наодинці, дозволяємо собі слабкість та робимо крок назад?

– йдеться в описі на ютуб-каналі співачки

Під кліпом вже з'явилося близько двохсот коментарів та півтори тисячі лайків. Загалом кліп встигли переглянути 16 з половиною тисяч глядачів. Ми зібрали деякі з коментарів:

  • Стильне відео, мелодія чіпляє і не відпускає - супер!!! Дуже сподобалося!

  • Нарешті дочекалися! Це щось неймовірне.. З прем'єрою Вас.. P.S. Танець з Юрою - це окреме мистецтво.

  • Всім Монатікам,Олям Поляковим раджу звернути увагу у казки всі пісні українською і всі просто неймовірні. Це доказ того, що відомим можна бути і з українським репертуаром. Молодці Казка просто неперевершені.

  • Хочеться додивитись до кінця, а це рідкість з нашими кліпами. Ви дуже гармонійні в кадрі) Дякую за роботу).

Читайте також:

  • Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про своє нещасливе кохання

  • Тіна Кароль та KAZKA розчулили фанатів спільною піснею "Зірочка"

  • Гаряча красуня — солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?