Тіна Кароль та KAZKA розчулили фанатів спільною піснею "Зірочка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль та KAZKA розчулили фанатів спільною піснею "Зірочка"

Тіна Кароль та KAZKA розчулили фанатів спільною піснею "Зірочка"
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль та успішний гурт KAZKA заспівали дуетом на концерті "Вечір прем'єр". Прем'єра їхнього спільного треку "Зірочка" відбулась у п'ятницю, 13 серпня.

Джерело: Ютуб-канал Тіни Кароль

Що відомо про спільну пісню гурту KAZKA та Тіна Кароль

22 липня в українській столиці відгримів "Вечір прем'єр" з Катею Осадчою, учасниками якого стали чимало українських артистів. Серед них були Тіна Кароль та відомий гурт KAZKA.

Під час грандіозного концерту співачки несподівано заспівали дуетом. Їхня композиція отримала назву "Зірочка". Однак послухати пісню повністю шанувальники змогли лише зараз, напередодні Дня незалежності.

"Саша Заріцька – єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт, в який я сильно вiрю", – поділилась своїми враженнями від нової колаборації Тіна Кароль в соціальних мережах.

Варто також звернути увагу на те, що Тіна Кароль та солістка гурту Олександра Заріцька навмисне обрали схожі вбрання для спільного виступу. Заріцька позувала у чорній сукні-сорочці з блискучим верхом, а Тіна приміряла напівпрозорий білий костюм також з блискітками.

Як фанати відреагували на спільну пісню KAZKA та Тіни Кароль "Зірочка":

  • Не знаю чому, але хочеться плакати, коли слухаю цю прекрасну пісню... Ностальгія, смуток, спогади про минуле - стільки всього різного в ній звучить;

  • Такої музики дуже мало - вона немов свіжий ковток води! Щось неймовірне!;

  • найталановитіші співачки України зібралися разом, щоб створити цю чудову пісню - моя мрія здійснилася;

  • як ніжно, як сумно - трошки пісня схожа на колискову, яку мені співали у дитинстві;

  • надіюся, що це не остання їхня спільна пісня, тому що ця просто шикарна! Абсолютно новий рівень для Тіни та для Саші;

  • дуже чекаю на кліп! Пісня - хіт! 100% хіт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?