Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про своє нещасливе кохання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про своє нещасливе кохання

Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про своє нещасливе кохання
Джерело:  online.ua

Олександра Заріцька не надто любить ділитися особистим. Лідерка гурту KAZKA, яка зачарувала мільйони слухачів своїми зворушливими ліричними піснями, не раз переживала нещасливе кохання.  Про свої душевні драми відома співачка розповіла у відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній в програмі “Екзамен”.

Джерело: “Екзамен”

Перше кохання

Майбутня зірка вперше сильно закохалась в підлітковому віці. Як зізналась Олександра, об’єктом її обожнення став найкращий друг.

“Я була закохана у свого найкращого друга. Зараз він вже це знає. Це було перше кохання, таке, коли людина біля тебе, і ти ловиш кожен його погляд, збираєшся на кожну зустріч з ним. Звичайно, він знав, що мені подобається, але, думаю, що він не вважав мене красивою дівчиною", – розповіла співачка.

Найнеприємнішими і найболючішими були моменти, коли друг знаходився поруч з якоюсь дівчиною.

“І ти йдеш, а в тебе всередині все вмирає, ти ненавидиш цей світ. Зараз мені дуже важко в когось закохуватися", – поділилась Олександра.

Ще одна історія кохання Заріцької

Ще одні болючі стосунки дівчини закрутилися в Одесі. Олександра переїхала в це місто, щоб шукати себе та розважатися. Однак, зізнається, якоюсь мірою переїхала і через хлопця, з яким стосунки врешті теж не склалися.

“Ця людина дуже проблемна. Це був хлопець з Донецьку, переселенець, він приїхав в Одесу з мамою. Я трохи й через нього переїхала в Одесу, бо була з ним знайома, ми хотіли разом жити, але в нього весь час були проблеми. Дуже важка людина, навіть зараз його мама іноді телефонує йому”, – зауважила Заріцька.

Співачка ще кілька разів намагалась налагоджувати стосунки з хлопцем, але так нічого і не вийшло. Тому Олександра вирішила покинути спроби і взагалі перестала спілкуватися з колишнім коханим.

Особисте життя Олександри Заріцької

У вересні 2019 року солістці гурту KAZKA приписували стосунки з колегою, клавішником та гітаристом Микитою Будашом. Ще більше чутки про роман музикантів підігріло романтичне фото, яке з’явилося на сторінці гурту, на якому Олександра і Микита ніжно обнімаються. Втім, офіційно стосунки пара не підтвердила.

Пізніше, цього самого року, виконавиця зізналась, що зустрічається з іноземцем, з яким познайомилась на музичному фестивалі. Після романтичної подорожі Італією пара розійшлася.

Читайте також:

  • Солістка KAZKA після камінг-ауту Melovin публично назвала себе квір-людиною.

  • Гаряча красуня - солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику.

  • Занадто сексуально: KAZKA шокувала кліпом на пісню "Палала".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?