Солістка KAZKA після камінг-ауту Melovin публично назвала себе квір-людиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка KAZKA після камінг-ауту Melovin публично назвала себе квір-людиною

Солістка KAZKA після камінг-ауту Melovin публично назвала себе квір-людиною
Джерело:  online.ua

Солістка популярного гурту KAZKA Олександра Заріцька підтримала Костянтина Бочарова, який виступає під псевдонімом Melovin, після камінг-ауту на Atlas Weekend. Артистка зізналася, що себе вважає квір - людиною.

Джерело: Світське життя

"Я належу до тих людей, які підтримують прайди і всі меншини та квір-людей. Я сама себе вважаю квір-людиною. Взагалі, квір-люди - люди, які трохи нестандартні у всіх обсягах нашої культури. Тому, це така тендітна частина нашого суспільства, яку треба берегти і за яку треба стояти та битися, якщо треба", - заявила Заріцька.

Вона розповіла, що давно дружить з Melovin і знала про його бісексуальність набагато раніше, чим співак зробив публічне зізнання. Олексадра назвала Melovin дуже сміливим і виступила за те, щоб всі зірки були щирими зі своїми фанатами.

"Звичайно, я знала про його бісексуальність, і я знала, що він зробить такий крок. Я пам'ятаю, він думав, як це зробити. І саме без слів, як ми всі бачили. Я знаю, що багато людей все життя не можуть розповісти батькам, нікому. Melovin - дуже смілива людина. Чим більше таких сміливих людей, тим швидше ми покажемо, що це нормально", - вважає Заріцька.

Камінг-аут Melovin

5 липня на сцені Atlas Weekend український співак Melovin зробив камінг-аут, поцілувавшись спочатку з дівчиною, а потім з хлопцем, з якими виступав. Він обернувся скандалом через те, що телеканал M1 вирізав цей момент з трансляції.

Пресслужба музичного каналу М1 запевнила, що в ефірі Atlas Weekend не було ніякого камінг-ауту, оскільки при затвердженні сценічного плану і телеефіру Melovin не попередив про свої плани. Однак М1 пізніше все ж опублікував відео з поцілунком Melovin з хлопцем, але не повне - в новій версії немає його поцілунку з дівчиною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?