Потап публічно принизив Тіну Кароль — співачка жорстко відповіла
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап публічно принизив Тіну Кароль — співачка жорстко відповіла

Потап публічно принизив Тіну Кароль — співачка жорстко відповіла
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль цьогоріч стала хедлайнером двох перших днів фестивалю Atlas Weekend 2021. Цілком можливо, таке рішення організаторів музичної події образило учасників гурту Mozgi, оскільки лідер колективу Потап неочікувано для всіх почав публічно принижувати українську співачку.

Джерело: Інстаграм Тіни Кароль

Що відомо про новий конфлікт між Потапом та Тіною Кароль

Перед виходом на сцену в другий день музичного фестивалю Atlas Weekend гурт Mozgi дав інтерв'ю представникам порталу MUZVAR. Під час короткої бесіди з журналістом репер Потап встиг образити свою колежанку Тіну Кароль.

За словами продюсера, його колектив, на диво, вкрай рідко закриває концерти чи фестивалі, однак, як стверджують самі артисти, це їх жодними чином не ображає.

"Ми майже ніколи не буваємо хедлайнерами. Нам байдуже, коли ми виступаємо: першими, середніми, останніми. Це гурт Mozgi, він окремо від всіх", – почав стверджувати Потап.

Коли ж журналіст запитав про Тіну Кароль, яка цьогоріч стала хедлайнером Atlas Weekend, продюсер неочікувано для всіх заявив: "Ми не знаємо, хто така Тіна Кароль".

До знущань над артисткою миттєво приєдналися колеги з гурту Mozgi – Позитив, дядя Вадя, Ед. Хлопці вдали, що вперше чують про Тіну Кароль. Вони стали перекручувати ім'я співачки та римувати з "карантином", "Буратіно", "Кароль Тіна".

Як Тіна Кароль відреагувала на глузування Потапа

Співачка заразу ж опублікувала образливий фрагмент інтерв'ю в інстаграм-сторіс і поцікавилась: "Амнезія?"

Що цікаво, віддані фанати Тіни Кароль більш різко відреагував на жарт Потапа.

"Назва гурту – повна протилежність реальності. Чому соромно мені?" – написали шанувальники артистки.

Варто звернути увагу на те, що публічне глузування репера з Тіни Кароль шокувало багатьох користувачів мережі, оскільки вони колеги не лише по сцені, а й по телешоу. Зірки були тренерами вокального проєкту "Голос країни" та ведучими розважальної програми "Ліпсінк Батл".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?