Мерілін Менсон здався поліції після гучного скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мерілін Менсон здався поліції після гучного скандалу

Мерілін Менсон здався поліції після гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Одна з найяскравіших зірок світової рок-сцени Мерілін Менсон неочікувано для всіх добровільно здався поліції. Варто звернути увагу на те, що це сталося після того, як співака звинуватили у нападі на відеооператора під час концерту.

Джерело: TMZ

Мерілін Менсон вирішив добровільно здатися поліцейським

За словами журналістів, рок-виконавця активно шукали протягом місяця. Нещодавно в мережі почали ширитися чутки, що він сам має намір здатися поліції. Неочікувано для всіх його фанатів вони виявилися правдою.

Після місяця переховувань музикант сам прийшов до правоохоронців. Менсона не заарештували, а відпустили з декількома умовами:

  • підписку про невиїзд;

  • він не контактуватиме з ймовірною потерпілою;

  • не здійснюватиме правопорушень;

  • з'являтиметься на всіх судових засіданнях у справі.

Що відомо про скандал навколо Меріліна Менсона

  • Інцидент стався 3 роки тому, коли рок-виконавець виступав у Гілфорді. Там він нібито накинувся на відеооператора - після цього скнадального випадку поліція почала розшукувати співака.

  • Окрім того, нещодавно Меріліна Менсона звинуватили у домашньому насильстсві та аб'юзі. Зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Еван Рейчел Вул публічно почала стверджувати, що рок-музикант знущався з неї протягом багатьох років.

  • Трохи пізніше співачка Фібі Бріджерс неочікувано для всіх зізналася, що в будинку Менсона є "кімната для зґвалтувань".

  • Виявилося, що ще однією жертвою рок-зікри була акторка з серіалу "Гра престолів" Есме Б'янко, яка наважилася розповісти нові подробиці їхніх колишніх стосунків. Вона мала роман з Менсоном, в якому страждала від жорстокості. Дівчина відверто зізналася, що відчувала себе бранкою.

  • Загалом Менсона звинуватили в домаганнях понад 15 жінок. Як зараз розвивається справа – невідомо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?