Кейт Міддлтон відвідала українських біженців у волонтерському хабі Брекнела
Категорія
Культура
Дата публікації

Кейт Міддлтон відвідала українських біженців у волонтерському хабі Брекнела

Кейт Міддлтон у волонтерському хабі
Джерело:  Hello Magazine

41-річна принцеса Уельська приєдналася до волонтерів громадського центру Всі Разом у Брекнелі. Кейт Міддлтон допомагала пакувати коробки з гуманітарною допомогою, які будуть відправлені в Україну.

Кейт Міддлтон допомагає українцям

Кейт Міддлтон відвідала волонтерський хаб "Всі Разом" у Брекнелі, допомагала складати гуманітарну допомогу для українців та залишила зворушливе повідомлення

41-річна принцеса Уельська приєдналася до волонтерів громадського центру "Всі Разом" у Брекнелі, графство Беркшир, де вона допомагала пакувати коробки з гуманітарною допомогою, які будуть відправлені в Україну. Королівська особа привернула увагу до роботи хабу, який підтримує українців, постраждалих від російської військової агресії.

Візит Кейт збігся з річницею хабу, заснованого уродженкою Естонії Наталією Віль, яка проживає у Великій Британії 25 років у шлюбі з українцем, і Ешлі Тумі з Великої Британії.

Під час візиту Кейт Міддлтон поговорила з восьмирічною Лізою Свердловою. З початку повномасштабної війни в Україні принц і принцеса Уельські здійснили низку візитів, щоб привернути увагу до організацій у Великій Британії, які пропонують підтримку та ресурси українцям.

Дякуємо вам. Будь ласка, продовжуйте таку чудову роботу, яку ви здійснюєте. Приємно бачити роботу, яка відбувається, – звернулась Кейт Міддлтон до волонтерів і біженців, які допомагали у хабі.

Принцеса Уельська і сама долучилась до роботи і почала пакувати свою коробку. Коли вона завершила її наповнювати, то написала зворушливе повідомлення на коробці: "Ми всі думаємо про вас".

Вона також разом з іншими приєдналась до артсесії в хабі, де виготовила українську брошку-стрічку в національних кольорах.

Після зусиль Кейт пожартувала про свою прикрасу: "Не впевнена, що ви зможете продати це".

Королівська особа також поспілкувалась з трирічною Софією Овчинник, дочкою співзасновниці хабу Наталії, і допомогла їй створити колаж із паперових квітів.

Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон

Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон, яка нещодавно відвідала українських біженців у Британії. Перша леді прокоментувала візит принцеси Уельської до громадського центру "Всі разом", розташованого у Брекнеллі (графство Беркшир), у місцевому торговому центрі Lexicon.

У Instagram дружина Зеленського опублікувала кадри Кетрін, а у підписі до них висловила теплі слова подяки. Вона зазначила, що королівська родина та народ Британії дають українцям відчуття, що вони не одні і мають підтримку у всьому світі.

Ваша увага і підтримка багато значить для всієї країни. Дякуємо принцесі Уельській та народу Британії за все тепло, яке ви даруєте нашим людям. Це безцінне відчуття, що ми справді всі разом. Щоб не було, – написала пані Олена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?