Меган Маркл після гучних конфліктів готує фільм про Кейт Міддлтон
Категорія
Культура
Дата публікації

Меган Маркл після гучних конфліктів готує фільм про Кейт Міддлтон

Меган Маркл після гучних конфліктів готує фільм про Кейт Міддлтон
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська Меган Маркл має намір зняти фільм для Netflix про благодійність Кейт Міддлтон, герцогині Кембриджської. Варто звернути увагу на те, що після усіх гучних конфліктів та скандалів над документальним фільмом вони планують працювати спільно.

Джерело: USMagazine

Меган Маркл планує зняти фільм про Кейт Міддлтон

Братанським журналістам вдалося дізнатися, що Меган Маркл та Кейт Міддлтон відновили своє спілкування після низки різних непорозумінь, які виникли після скандального інтерв'ю принца Гаррі та герцогині Сассекської для американської телеведучої Опри Вінфрі.

Окрім того, наголошується, що відносини між жінками потеплішали після народження молодшої доньки Меган – Лілібет Діани.

За словами інсадерів, після покращення стосунків між Меган та Кейт можна розраховувати на їх спільний кінопроєкт для Netflix.

"Меган говорила з нею про співпрацю в проєкті для Netflix, документальному фільмі, який освітить благодійну діяльність Кейт і величезний вплив, який вона зробила своєю добродійністю", – розповідають анонімні джерела.

Як уже згадувалося раніше, рік тому принц Гаррі та колишня американська актриса Меган Маркл підписали багаторічний контракт з компанією Netflix.

Згідно з останніми даними, гергоци Сассекські будуть працювати над виробництвом фільмів, серіалів та дитячих програм під назвою Archewell Productions. Окрім того, відомо, що Меган Маркл вже працює над продюсерством мультсеріалу "Перлина", про подорож дівчини у часі.

Що відомо про стосунки між Меган Маркл та Кейт Міддлтон

Стосунки Кейт та Меган Маркл почали псуватися вже після першої зустрічі в січні 2017 року.

В березні 2021 року під час інтерв'ю для Опри Вінфрі дружина принца Гаррі почала скржитися на те, що перед її весіллям Кейт Міддлтон довела її до сліз.

Пізніше стало відомо, що Меган Маркл намагалася налагодити стосунки з Кейт Міддлтон, адже вона має вплив на королівську родину.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?