Кіану Рівз зніметься в серіалі про першого серійного вбивцю США
Категорія
Культура
Дата публікації

Кіану Рівз зніметься в серіалі про першого серійного вбивцю США

Кіану Рівз зніметься в серіалі про першого серійного вбивцю США
Джерело:  online.ua

Кіану Рівз веде переговори про зйомку в екранізації Hulu книги Еріка Ларсона «Диявол у білому місті». Сюжет розгортається навколо історії реального серійного вбивці Генрі Говарда Холмса, який замовив будівництво готелю з серією потаємних кімнат, де систематично зникали його жертви. 

Джерело:  Deadline

Серіал крутитиметься навколо історії двох чоловіків, архітектора та вбивці, чиї долі назавжди пов’язала Всесвітня виставка в Чикаго 1893 року. У ній розповідається про Деніела Х. Бернема, блискучого та вибагливого архітектора, який намагається створити свій знак якості і Генрі Холмса, красивого і хитрого лікаря, який створив свій власний фармацевтичний «Замок вбивств». У статті 1937 року Chicago Tribune описала цей будинок так:

Там були кімнати, у яких не було дверей. Були двері, за якими не було кімнат. Це був справді таємничий будинок — кривий будинок, рефлекс власного спотвореного розуму будівельника. В будинку відбулися темні і моторошні речі.

Палац побудований для заманювання, катування та подальшого вбивства молодих жінок. Історія переносить глядача в лабіринти катівні, холодну романтику та таємниці позаминулого століття.

 Участь у проєкті Леонардо Ді Капріо

Це значний крок уперед щодо кіноадаптації, яка перебувала на різних стадіях розробки з тих пір, як Леонардо Ді Капріо придбав права на екранізацію книги в 2010 році. Ді Капріо планував зіграти доктора Холмса. Сценарієм фільму займався Грем Мур.

У 2019 році Hulu оголосила, що розробляє проєкт як високобюджетний серіал, продюсерами якого будуть Ді Капріо та Мартін Скорсезе. Наразі немає точних відомостей щодо того, яку саме роль у картині виконає геррой 'Матриці" Кіану Рівз.

 Перший серійний убивця США Генрі Холмс та його "Замок" 

Аферою здобувши право власності на аптеку на розі однієї з вулиць Чикаго, Холмс згодом викупив нерухомість навколо , об'єднав будівлі та зробив з них готель, який місцеві відразу ж охрестили «Замок». Будівництво готелю було закінчено до Всесвітньої Колумбійської виставки 1893 року.

На першому поверсі «Замку» була аптека і різні магазини, тоді як на двох верхніх поверхах був офіс і лабіринт з декількох десятків кімнат без вікон, коридори, що ведуть до цегляних стін, сходи в нікуди, та двері, які можна було відкрити тільки зовні.

Холмс постійно змінював підрядників під час будівництва «Замку», таким чином він міг повною мірою розуміти планування будівлі, цим він також зменшував ймовірність бути запідозреним поліцією та детективами.

Детективом, який зрештою розкрив справу одного з перших серійних вбивць Америки, став деякий Френк Гейєр. Він опублікував цю історію у своїй книзі «Справа Холмса-Пітзеля: історія найбільшого злочину століття та пошуку зниклих дітей Пітезеля».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?