Кива зі скандалом захистив кандидатську, не відповівши на запитання комісії
Категорія
Політика
Дата публікації

Кива зі скандалом захистив кандидатську, не відповівши на запитання комісії

Кива зі скандалом захистив кандидатську, не відповівши на запитання комісії
Джерело:  online.ua

У понеділок, 26 квітня, одіозний народний депутат Ілля Кива, який представляє в парламенті “Опозиційну платформу — За життя”, захистив кандидатську дисертацію.

Джерело: hromadske

За оприлюдненими даними, нардеп-скандаліст став офіційно кандидатом наук з державного управління.

Темою його наукової роботи стали “Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)”.

У згаданий день Кива спілкувався зі спеціальною комісією, усі 13 представників якої ухвалили рішення про надання політику відповідного наукового звання. Під час захисту дисертації його увагу звернули на дивне формулювання.

“Тому я вас прошу пояснити, який зміст ви вкладаєте у це поняття: демократичний євроінтегрований державний управлінський апарат”, - наголосив один з науковців.

Утім, Кива не зміг відповісти на поставлене запитання, що підриває довіру в авторстві дисертації.

“Дякую за питання, зрозумів його повністю, і хочу сказати, що відповідь ми надамо у наступній нашій науковій роботі, яку ми обов’язково запровадимо”, - буквально відповів новоспечений кандидат наук.

Така обіцянка у відповідь не завадила комісії ухвалити позитивне рішення стосовно політика.

Журналісти відзначили, що фактично звання кандидата наук дає низку певних привілеїв, серед яких — додаток до заробітної плати на різноманітних державних і педагогічних посадах.

Захист кандидатської Іллі Киви тривав у державному Інституті підготовки кадрів державної служби. Представників медіа на захід пускали відповідно списку, погодженням якого займався помічник народного депутата.

Передбачувано з цих причин далеко не всі журналісти отримали змогу відвідати цей захист дисертації.
Сам Кива знаходився в оточенні групи людей, яких він називав “аспірантами й студентами”, що повинні були не допустити провокацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?