Разумков прокоментував скандал навколо поїздки нардепа Шевченка до Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков прокоментував скандал навколо поїздки нардепа Шевченка до Лукашенка

Разумков прокоментував скандал навколо поїздки нардепа Шевченка до Лукашенка
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував поїздку до Мінська народного депутата президентської партії "Слуга народу" Євгена Шевченка на зустріч з самопровогшлашенним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Стверджує, що Шевченко на момент поїздки був у відпустці за власним бажанням.

Джерело: пресслужба ВРУ

"Парламент Євгену Володимировичу (Шевченко - ред.) не делегував ніяких подібних повноважень. Якщо не помиляюся, за станом на 19-20 (квітня) він перебував у відпустці за власним бажанням, а заборонити переміщатися громадянам і народним депутатам у мене можливості немає", - прокоментував ситуацію Разумков.

Спікер парламенту вважає, що будь-які міжнародні відносини повинні відбуватися на належному рівні і відповідно до належних повноважень. Він уточнив, що на фракції вирішить, що робити з Шевченком.

Тим часом перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу повідомив, що триває збір підписів за виключення Шевченка з фракції. Він уточнив, що проголосував "за" і настійно рекомендував колегам зробити так само.

Візит нардепа Шевченка до Лукашенка - що відомо

20 квітня народний обранець від прездентской партії "Слуги народу" Євген Шевченко несподівано для всіх відправився до Мінська, щоб познайомитися з білоруським диктатором Олександром Лукашенком. Їх зустріч проходила у Палаці Незалежності в Мінську прямо в кабінеті Лукашенко.

Білоруські ЗМІ опублікували відео зустрічі Шевченко і Лукашенко. Під час неї нардеп заявив Лукашенко, що "більше третини українців хочуть бачити його своїм президентом".

Шевченко після зустрічі з Лукашенко заявив, що не боїться бути виключеним з фракції. За його словами, керівництво "Слуги народу" нібито знало про цю скандальну поїздку, що заперечують в політичній силі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?