Зізнання учасників "замаху" на Лукашенка показали на держканалі Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Зізнання учасників "замаху" на Лукашенка показали на держканалі Білорусі

Зізнання учасників "замаху" на Лукашенка показали на держканалі Білорусі
Джерело:  online.ua

В ефірі державного білоруського телеканалу ОНТ показали відеосюжет про "замах" на Олександра Лукашенка. Всі троє затриманих - Олександр Федута, Григорій Костусєв і Юрій Зенкович - визнали себе винними.

Джерело: ОНТ

"Я визнаю себе винним в участі в змові", - сказав політолог Олександр Федута.

Костусєв і Зенкович також в кадрі визнають свою провину, але не уточнюють у чому.

Замах на Лукашенка - що відомо

Кілька днів тому Лукашенко заявив про підготовку замаху на нього і його дітей, для яких німито навіть вже приготовули погреб. В цьому він звинуватив спецслужби США. Лукашенко запевняв, що на його вбивство нібито було виділено 10 млн доларів, а "організатори перевороту" хотіли блокувати Мінськ за допомогою армії і відключити електроенергію в столиці.

Як розповів Лукашенко, група людей, які підозрюються в "замаху" на нього, була затримана в Москві. У російському ФСБ стверджують, що двоє громадян Білорусі затримали в Росії за "спробу держперевороту і вбивства" Лукашенко. Їх нібито консультували в США і Польщі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?