У Зеленського висунули претензії Тищенку після карантинного скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського висунули претензії Тищенку після карантинного скандалу

У Зеленського висунули претензії Тищенку після карантинного скандалу
Джерело:  online.ua

Народний депутат Микола Тищенко має сплатити штраф за вечірку, влаштовану попри антикоронавірусний локдаун, вважають у його парламентській фракції “Слуга народу”.

Джерело: брифінг лідера фракції Давида Арахамії

За його словами, саме Тищенко як організатор скандальної вечірки має сплачувати карантинний штраф, а не київський готель, в якому проводили святкування.

Політик додав, що партія повинна заслухати особисту позицію цього заступника голови фракції.

“З точки зору фракції. Позиція наша така, що він має добровільно сплатити це в бюджет”, - наголосив Арахамія.

Він прямо звинуватив Тищенка в тому, що той підставив власників готелю, адже саме проти закладу застосували штраф понад 30 тисяч гривень.

“Я не знаю юридично, як це правильно Але він має виплатити ці гроші. І повинен зробити, як мінімум, в тих же межах сум допомогу у вигляді закупівлі необхідних дронів для армії. А якщо в нього буде трішки більше совісті, то він це купить на набагато більші гроші, бо йому декларація дозволяє”, - стверджує лідер фракції.

Він додав, наразі для виключення Тищенка з парламентського осередку “Слуги народу” немає голосів.

Вечірка Тищенка в карантин

Одіозний нардеп, який вже не вперше потрапляє у скандальні ситуації, зокрема й через карантинні обмеження, влаштував вечірку на честь своєї дружини. Святкування відбулося в будівлі готелю Fairmont за участі безлічі гостей. С

початку Тищенко та його представники виправдовувалися тим, що свято проходило нібито у них вдома, що не порушує закон жодним чином. Утім, журналісти оприлюднили відповідні відеоматеріали, що підтвердили факт порушення карантину в готелі.

Тищенко та ресторан “Велюр”

Депутат від “Слуги народу” та кум керівника ОП Андрія Єрмака у 2020 році відзначився іншим карантинним порушенням. Під час весняного локдауну його ресторан у центрі Києва продовжував роботу для “обраних”, які могли відвідувати заклад непублічно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?