Київський дует Karoon випустив новий кліп “Сніг”
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Київський дует Karoon випустив новий кліп “Сніг”

Київський дует Karoon випустив новий кліп “Сніг”
Джерело:  online.ua

Київський дует Karoon, який мало не розпався цього року, випускає новий кліп. Трек «Сніг» - доволі гнітючий і сповнений суїцидальних думок з приводу критичного ставлення до себе головної виконавиці. Лєра Карун раніше довела себе до булімії, а темні думки через нібито невідповідність її тіла певним канонам краси - стали основою сюжетної лінії кліпу.

Джерело: YouTube-канал Karoon

«За цей рік ми кілька разів хотіли завершити наш музичний шлях. Але влітку нас запросили виступити на “Куренях”, і цей концерт вдихнув у нас нове життя. Була злива, блискавка, грім, і це все прямо над сценою. Мокрі були всі. Чистий кайф» - коментує другий учасник колективу, Тарас Карун.

Дует-подружжя непросто прийняв рішення про кліп, який надто глибоко копирсається в особистих психологічних травмах. Він описує шлях подолання внутрішньої дисгармонії жінки з допомогою психотерапії. Роль чоловіка Лєри -- не менш важлива, адже саме йому потрібно зрештою прийняти перелом у свідомості дружини та супроводжувані зміни з зовнішні.

Нова пісня увійде на майбутній альбом гурту «Тихіше», випуск якого заплановано на кінець листопада.

Дует вміє інтригувати, адже доволі відверто розповідає у своїй творчості про особисте, займається дослідженням власної сутності та гармонізацією взаємодії між обома половинками.

З кожним новим кліпом стає зрозуміло, що за їх динамікою і мутацією цікаво спостерігати.

Раніше ми повідомляли, що українські модельєри і танцівники стали героями документального серіалу. Медіапроєкт про сучасні українські музику, кіно, літературу та візуальне мистецтво “Фантастичні українці” випустив документальний серіал про земляків, які творять сучасну моду і розвивають вітчизняний танець.

Проєкт реалізується за підтримки Українського Культурного Фонду, в основі картин – історії представників індустрій, які переосмислюють традиційні поняття етномотивів і популяризують сучасну українську культуру далеко за її межами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?