Кличко назвав умови, за яких повернеться у професійний бокс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко назвав умови, за яких повернеться у професійний бокс

Кличко назвав умови, за яких повернеться у професійний бокс
Джерело:  24 канал

Володимир Кличко - чемпіон світу з боксу у важкій вазі у минулому - може повернутися на ринг та оголосив відповідні умови. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами ексспортсмена, він намагається підтримувати форму. Він багато роздумує над рекордом Джорджа Формана - той отримав титул "найстарішого" чемпіона світу з боксу у важкій категорії.

Кличко пояснив, що кожного ранку "бреше собі", як може повернутися на ринг.

"Якби я повернувся, це б мало особливу мету. Наприклад, побити рекорд Джорджа Формана, який став найстарішим чемпіоном в суперважкій вазі в історії в 45 років. Це дійсно виклик, який мотивує мене. Через два роки мені виповниться 45, і я зможу націлитися на його рекорд", - додав він.

Нагадаємо, востаннє Кличко виходив на професійний ринг 29 квітня 2017 року. Тоді його суперником став Ентоні Джошуа, який у видовищному двобої поборов українця.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Кличко ледь не став жертвою масивної пожежі на яхті. Він разом з родиною та друзями відпочивав на орендованому судні. Їх усіх евакуювала рятівники, коли яхта знаходилася у 180 кілометрах від суші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?