Кохана Ілона Маска здивувала зізнанням про їхнього спільного сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кохана Ілона Маска здивувала зізнанням про їхнього спільного сина

Кохана Ілона Маска здивувала зізнанням про їхнього спільного сина
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка, а також кохана Ілона Маска, Граймс, неочікувано для всіх зізналася, що їхній спільний син називає її на ім'я Клер. За словами артистки, вона не ідентифікує себе з поняттям "матір".

Джерело: Vogue

Кохана Ілона Маска зізналась, що син не називає її мамою

Нещодавно дівчина винахідника Ілона Маска, справжнє ім'я якої Клер Еліс Буше, знялась у ролику для Vogue, в якому показала, як готувалася до Met Gala. Також жінка вирішила розповісти про свого однорічного сина X Æ A-Xii.

Як стверджує артистка, з певних причин нвона е може ідентифікувати себе зі словом "матір". Поки жінка не змогла з'ясувати, чому так сталося.

"Я думаю, що народження дитини стало для мене великим переродженням, в тому числі й у творчому плані. Мені дивно говорити про те, що я мати. З якоїсь причини я не ототожнюю себе з цим словом", – зізналася Граймс.

Вона також додала, що її однорічний син не називає свою зіркову матусю – мамою. На переконання артистки, малюк якимось чином відчуває її ставлення до цього слова.

"Також дуже дивно, тому що Х, він говорить "Клер“, але не говорить "мама“. Може, він відчуває мою відразу до слова "мама“? Я навіть не знаю, чому я відчуваю огиду до цього слова, тому що я його дуже поважаю… Я просто не можу ідентифікувати себе з ним, як не дивно", – розповіла співачка.

Що відомо про сина Граймс та Ілона Маска

У травні 2020 року 33-річна Граймс і 50-річний Ілон Маск стали батьками. Варто зазначити, що для американського мільярдера це вже 7 дитина. Стосунки співачки та виніхдника розпочалися ще 3 роки тому.

Малюк отримав доволі дивне ім'я - X Æ A-Xii. За словами бізнесмена, воно читається як Ікс Еш Ей Твелв Маск або Ікс Еш Архангел Маск. Бабуся X Æ A-Xii, Мей Маск, називає онука просто Еш. Граймс також зізналася, що дозволить первістку самостійно обрати стать, коли він буде до цього готовий. Окрім того, співачка планує виховувати сина без зайвої розкоші.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?