Колаборанти кинулися масово тікати з Криму через Мелітополь
Категорія
Україна
Дата публікації

Колаборанти кинулися масово тікати з Криму через Мелітополь

Колаборанти кинулися масово тікати з Криму через Мелітополь
Джерело:  online.ua

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, 8 жовтня після потужного вибуху на Кримському мосту окупанти і колаборанти масово почали тікати до Росії через окупований Мелітополь Запорізької області.

Джерело: Іван Федоров в ефірі телемарафону "Єдині новини"

З Криму почали масово тікати колаборанти

Сьогодні десятки тисяч колаборантів та зрадників використовують Мелітополь в напрямку з Криму, тому що біжать. Ми бачимо паніку серед них, великий рух почався з боку Криму до Бердянська, тому що єдиний маршрут зараз, як виїхати з окупованої території – це через Мелітополь, Бердянськ, Маріуполь, а потім вже на територію РФ. Сьогодні цей напрямок завантажений, велика кількість автівок виїхала з Криму і їде до РФ, - розповідає Іван Федеров.

За його словами, це також обумовлено тим, що в Мелітополі були вибухи і вчора ввечері, і вранці це продовжилося, коли на складах боєприпасів рашистів у Радивонівці почалися вибухи, детонація продовжувалася декілька годин.

Ми спостерігаємо паніку в окупантів і особливо у колаборантів, - наголошує мер Мелітополя.

Він також звернув увагу на те, що тих чоловіків з окупованих територій, які отримали російські паспорти, росіяни зупиняють на блокпостах та примусово мобілізають на війну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?