У Німеччині знову закликають схилити Україну до переговорів із Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Німеччині знову закликають схилити Україну до переговорів із Путіним

У Німеччині знову закликають схилити Україну до переговорів із Путіним
Джерело:  online.ua

Член партії німецького канцлера Олафа Шольца Рольф Мютзеніх заявив, що світ повинен серйозно сприймати ядерні погрози диктатора Володимира Путіна. Окрім того, він закликає владу ФРН спробувати разом із США знайти спосіб завершити війну в Україні за столом переговорів.

Джерело:  SPIEGEL

ФРН пропонує схилити Україну до перемовин з Росією

Німецький політик звернув увагу на те, що очільник Кремля уже багато разів заявляв про готовність застосувати ядерну зброю.

Я раджу серйозно сприймати ці погрози і не покладатися на запевнення експертів, які вважають, що "розуміють" Путіна і можуть передбачити його поведінку, - зазначив Рольф Мютзеніх.

Окрім того, депутат просить очільницю МЗС Анналену Бербок разом із американськими колегами заохотити Україну та РФ до завершення війни шляхлм переговорів.

"маємо не лише заохотити до цього відповідних осіб у Вашингтоні, але й активно підтримати їх. Війна без обмежень погіршує гуманітарну та соціально-економічну ситуацію в Україні та стабільність світового порядку загалом. Також завдання Німеччини - подбати про те, щоб "мислення" зонами впливу не стало незворотнім процесом, - заявив член команди Олафа Шольца.

Він такод почав стверджувати, що дипломатія, мовляв, не повинна бути обмежена ідеологічною непоступністю чи моралізаторством.

Ми змушені визнати, що такі люди як Владімір Путін, Сі Цзіньпін, Віктор Орбан, Реджеп Таїп Ердоган та Мохаммед бін Салман (спадковий принц Саудівської Аравії - ред.) та ще багато інших будуть впливати на долю своїх країн, сусідів та всього світу довше, ніж нам хотілось би, - додав Рольф Мютзеніх.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?