Колесніков відкликав гравців "Донбасу" зі збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Колесніков відкликав гравців "Донбасу" зі збірної України

Колесніков відкликав гравців "Донбасу" зі збірної України
Джерело:  online.ua

Президент "Донбасу" Борис Колесніков неочікувано для всіх відкликав гравців клубу зі складу збірної України з хокею, що вирушила на турнір Euro Hockey Challenge.

Джерело: Фейсбук-сторінка Вадима Плачинди

Колесніков наказав гравцям "Донбасу" поїхати зі збірної України

За словами журналіста Вадима Плачинди, керівництво "Донбасу" наказало гравцям національної команди повернутися у розташування клубу. Як уже згадувалося раніше, туди донеччани делегували сім хокеїстів.

Федерація хокею України уже підтвердила чутки щодо відкликання гравців "Донбасу" зі складу національної збірної. За словами представників ФХУ, гравці брали участь у тренуваннях, а потім повернулися до готелю і заявили, що їдуть назад в Україну.

"Я не вправі засуджувати тих гравців, які нас покинули. Випробовування грішми витримають не всі. Щоб відстояти свою позицію за цих обставин, треба мати, як зараз модного говорити, "сталеві яйця". Але нічого катастрофічного не сталося", – прокоментував цю ситуацію тренер Вадим Шахрайчук.

Варто звернути увагу на те, що лише один хокеїст "Донбасу" відмовився покинути національну збірну України - це Віталій Лялька, з яким клуб зразу ж розірвав контракт.

Як стверджує Вадим Плачинда, рішення щодо викликання хокеїстів ухвалив президент "Донбасу" Борис Колесніков. Представники федерації хокею розповідають, що останній робив усе можливе, щоб нав'язати учасникам УХЛ "своє бачення процесу розвитку організації". Після цього він покинув засідання загальних зборів.

"ФХУ повідомила, що через півгодини після закінчення засідання загальних зборів УХЛ хокеїсти Донбасу, а також Молодої Гвардії (фарм-клубу Донбасу) звернулися до головного тренера України U18, сповістивши про наказ від керівництва клубу покинути розташування юнацької збірної. Після цього з'явилася інформація щодо викликання хокеїстів дорослої команди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?