Колишній агент КДБ назвав найбільший страх Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишній агент КДБ назвав найбільший страх Путіна

Колишній агент КДБ назвав найбільший страх Путіна
Джерело:  online.ua

Згідно з даними колишнього співробітника КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Жирнова, очільник Кремля Володимир Путін вдається до постійних посилених заходів безпеки перед своїми зустрічами. Жирнов звертає увагу на те, що президент РФ шалено боїться за своє здоров'я.

Джерело: "24 Канал"

У Путіна уже "їде дах" — Жирнов

Колишній співробітник КДБ повідомляє, що навіть найкоротша зустріч із російським диктатором супроводжується попереднім двотижневим карантином для того, хто має із ним зустрітись.

Це може бути двотижневий карантин перед зустріччю. Але якщо треба бути із 75 тисячами глядачів на стадіоні в Лужниках, то там, очевидно, не справжній Путін, – пояснює колишній російський розвідник.

Сергій Жирнов також нагадав про надзвичайно довгі столи в Кремлі, які розділяють очільника Кремля з його візаві.

Ба більше, наголошується, що російський диктатор не довіряє людям навіть з найближчого свого оточення.

"У Путіна "поїхав дах" після коронавірусу. І якщо у всьому світі будь-які обмеження вже зняті, то Путін продовжує жити з карантином, – пояснює колишній співробітник КДБ.

Чого насправді найбільше боїться Путіна

На переконання Сергія Жирнова, Путін дуже боїться захворіти, оскільки шалено боїться смерті.

Це вкотре підтверджує припущення про те, що диктатор не є таким божевільним самовбивцею, яким хоче здаватися.

Він абсолютний боягуз, який дуже боїться смерті. Путін ніколи не наважиться, як, наприклад, Адольф Гітлер, пустити собі кулю в лоба, – озвучив прогноз ексспівробітник КДБ.

Як вважає Жирнов, очільник Кремля радше здасть Росію чи завдасть ядерного удару по тій її території, яка не близька до його місцеперебування. Усе, щоб показати, яку людину Росія все-таки недооцінила.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?