Колишня дівчина принца Гаррі вперше назвала причину їхнього розриву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня дівчина принца Гаррі вперше назвала причину їхнього розриву

Колишня дівчина принца Гаррі вперше назвала причину їхнього розриву
Джерело:  online.ua

Модель Флоренс Сент-Джордж, яка була дівчиною принца Гаррі у 2011 році, відверто зізналася, що не відчувала себе щасливою у стосунках з колишнім. Окрім того, дівчина вирішила більше не приховувати, що через постійну увагу преси та папараці у неї з'явилась тривога і боязнь камер - усе це заважало їй жити.

Джерело: The Telegraph

Колишня дівчина принца Гаррі розказала про їхні стосунки

 Модель Флоренс Сент-Джордж вийшла заміж за мільйонера і виховує двох дітей - зараз вона абсолютно щаслива. Однак в останньому інтерв'ю зірка все-таки вирішила розповісти своїм фанатам, як вона була дівчиною принца Гаррі у 2011 році.

За словами Флоренс, вона була змушена покинути королівського спадкоємця через постійну увагу преси і папараці.

"Майже щодня з'являлися нові публікації про нас, моїх шкільних друзів допитували, а перед дверима стояли фотографи. Я знімаю капелюх перед тими людьми, які можуть жити за таких умов. Визнаю, мені це виявилося не під силу", - відверто розповідає дівчина.

Вона також не приховує, що розривати стосунки їй було дуже складно. Попри це Флоренс щаслива, що вона не стала членкинею королівської родини.

"Було сумно, але мені пощастило, що стосунки виявилися недовговічними", – наголосила Сент-Джонс.

 За словами зірки, саме серез постійне напруження у неї розвинулась тривожність, яку вона довгий час лікувала. Покращити своє ментальне здоров'я вона змогла завдяки гончарній справі, що її заспокоює.

Що відомо про стосунки принца Гаррі та Флоренс

Історія кохання моделі та королівського нащадка була вкрай короткою - вже в серпні 2011 року вони вирішили, що не будуть намагатися зберегти свої стосунки й розійшлися. Журналісти припускали, що роман завершився через те, що принц Гаррі не був готовий до серйозних стосунків. У червні 2013 року Флоренс вийшла заміж за мультимільйонера Генрі Сент-Джорджа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?