Колишня дружина Дзідзьо не може спокійно поїсти через подаровану ним квартиру
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня дружина Дзідзьо не може спокійно поїсти через подаровану ним квартиру

Колишня дружина Дзідзьо не може спокійно поїсти через подаровану ним квартиру
Джерело:  online.ua

Ексдружина відомого українського артиста Дзідзьо, співачка SLAVIA, розповіла про свої хвилювання через ремонт в розкішній квартирі в столиці, яку її залишив колишній чоловік.

Джерело: сторіс в Instagram.

"Ловлю себе на думці, що не можу спокійно поїсти, розкладаю красиві інтер'єри на молекули і атоми. Згадую певні деталі і терміново пишу дизайнеру, щоб відредагувала дизайн проекту. Період ремонту він такий", – зазначила Ярослава у підписі до фото з ресторану.

Судячи з широкої посмішки на фото, SLAVIA щаслива. Вона сфотографувалася з келихом вина за столом у ресторані. Співачка вдягнена в білу сорочку, образ доповнює розпущене волосся.

Сторіс Славії.

Дзідзьо подарував колишній квартиру в Києві

Нагадаємо, раніше Дзідзьо розповів журналістам, що залишив розкішну квартиру екс-дружині у центрі Києва, але про возз'єднання подружжя мови не йде. Музикант також сказав, що насправді вони люблять один одного і поважають.

"Це дуже гарна квартира. Ти виходиш, і видно озеро. Це 150 квадратів. І я віддаю її Ярославі", – додав співак.

Нагадаємо, що у квітні цього року стало відомо, що Михайло і Ярослава після 20 років спільного життя вирішили розлучитися. Ініціатором розриву виступив Дзідзьо. Однак ще раніше Ярослава скаржилася журналістам на проблеми в стосунках, і записала пісню “Я тобі не мамка”, в якій натякає на зради артиста. Після розлучення Ярослава розповідала журналістам, що чоловік не підтримував її творчу самореалізацію.

Читайте також:

  • Дзідзьо зізнався, кому віддав свою розкішну квартиру у Києві.

  • Дзідзьо натякнув на примирення з ексдружиною — фанати губляться в здогадках.

  • Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?