Колишня дружина Дзідзьо звинуватила Цибульську в піарі на їхній сім’ї
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня дружина Дзідзьо звинуватила Цибульську в піарі на їхній сім’ї

Колишня дружина Дзідзьо звинуватила Цибульську в піарі на їхній сім’ї
Джерело:  online.ua

Ексдружина Дзідзьо Ярослава Притула, яка виступає під сценічним ім’ям SLAVIA, звинуватила співачку Олю Цибульську в піарі на їхньому розлученні. Хоча імені вона не назвала, проте фанати здогадалися, про кого йде мова.

Джерело: “КП в Україні”.

В новому інтерв'ю артистка розповіла про розлучення і теперішні стосунки з колишнім. SLAVIA зазначила, що піару на їхніх з Дзідзьо стосунках багато, як чимало і хейту в її бік. Співачка зізналася, що спершу реагувала на хейт, однак з часом просто перестала звертати на нього увагу.

SLAVIA про Олю Цибульську

 Також SLAVIA заперечила, що організовувала хейт відомої виконавиці Олі Цибульської і заявила, що, навпаки, це вона піарилася на їхній сім’ї.

Ярослава не назвала імені співачки, але відомо, що лише Оля Цибульська давала коментар щодо розлучення Дзідзьо у "Світському житті".

“Якось одна артистка, не буду називати її ім'я, сказала, що нібито я чи якісь мої люди почали її хейтити. Але вона не усвідомила те, що сама це зробила. Це її дії викликали обурення мас. Завжди легше перекинути свою провину на когось”, – зазначила SLAVIA.

Артистка каже, що її обурює те, що Цибульська розпускає про неї чутки.

"І вона зробила все дуже хитро. Звинуватила ніби мене, але імені не назвала. Сказала лише, щоб люди здогадувалися. І всі подумали на мене. Багато видань писали про те, що це я або мої подруги писали їй негативні коментарі. Мене це все вже справді дістало. А в одній програмі навіть сказали, що SLAVIA її цькувала. Як люди можуть таке вірити? Я одна можу спровокувати обурення мас? Та це ж неправда! Це не мої методи. Все, що я зробила, – звела її зі своїм чоловіком. Дала номер телефону. Він не хотів піднімати трубку, але я справді щиро просила поговорити, можливо, у неї гарна пропозиція, хороша пісня. У мене немає якоїсь ревнощі у творчому плані”, - розповіла Ярослава.

Співачка впевнена, що хвилю хейту на свою адресу Цибульська спровокувала сама, тому що піарилася на Дзідзьо.

“Або - коли вона говорить, що вони друзі, підтримують дружні зв'язки. І немає цього! Їй хотілося, щоб всі думали, ніби вони коханці, а між ними нічого немає і бути не може. І це їй вилізло боком - люди почали її хейтити за її ж поведінку", – наголосила Ярослава.

Нагадаємо, після розлучення Дзідзьо та SLAVIA фанати пари звинуватили Олю Цибульську, що нібито вона стала причиною розриву. Під час розмови з Катею Осадчою співачка заявила, що з Дзідзьо в неї були лише робочі стосунки. У цьому ж інтерв'ю Оля сказала, що Ярослава заздрить її славі і запропонувала колишній дружині Дзідзьо записати дует.

Читайте також:

  • Колишня дружина Дзідзьо не може спокійно поїсти через подаровану ним квартиру.

  • Дзідзьо зізнався, кому віддав свою розкішну квартиру у Києві.

  • Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?